Сподели

По пътя към Industry 4.0: Солтех разкрива тайните на доброто проектиране по Solid Edge

17 юни 2019 г.

За да запазят своята конкурентоспособност в условията на Industry 4.0, българските фирми са изправени пред основното предизвикателство и условие за успех – бърза и адекватна реакция на промените в пазара и внедряване на решения, които оптимизират производствените процеси и осигуряват максимална възвръщаемост на инвестициите. „Екипът ни разбира, че ползите от въвеждането на иновации са пряко свързани с възможностите на фирмите да използват пълноценно съвременни и модерни решения. Целта на Солтех е да подпомогне компаниите, които желаят да се развиват, като стартира инициатива за провеждане на поредица от безплатни обучения за проектиране със Solid Edge, водени от нашите компетентни експерти“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Солтех.

Първото издание на инициативата ще се проведе в базата на Солтех в Пловдив. Всеки обучителен курс ще продължи три астрономически часа, като записалите се могат да избират дали да присъстват на сутрешно или на следобедно занятие. Фирмата предоставя и възможност кандидатите за обучение сами да посочат тема от подбраните от експерти на Солтех три опции за всяко от направленията CAD и CAM. Местата ще бъдат запълвани на принципа „първи дошъл, първи обслужен“. Избраните теми ще бъдат тези, за които най-бързо ще се запълнят местата.


В допълнение Солтех ще предостави на преминалите обучението ваучер за 5% допълнителна отстъпка при закупуване на софтуер Solid Edge или Solid Edge CAM Pro до края на 2019 г.!

Програма на събитията

26.06.2019 (сряда). Тема: Solid Edge CAM Pro

Първа група: 9:00 ч. - 12:00 ч. (свободни места – 4 бр.)

Втора група: 13:00 ч. - 16:00 ч. (свободни места – 4 бр.)

Максимален брой присъстващи от една организация: 2-ма участници

Краен срок за регистрация: 20.06.2019 (вторник)

Регистрация за обучение Solid Edge CAM Pro ТУК.

27.06.2019 (четвъртък). Тема: Solid Edge

Първа група: 9:00 ч. - 12:00 ч. (свободни места – 4 бр.)

Втора група: 13:00 ч. - 16:00 ч. (свободни места – 4 бр.)

Максимален брой присъстващи от една организация: 2-ма участници

Краен срок за регистрация: 20.06.2019 (вторник)

Регистрация за обучение по Solid Edge ТУК.

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens, FreeImages.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0