Сподели

Платформата за онлайн магазини MerchantPro: ключово решение за Вашия супер успешен бизнес

13 януари 2022 г.

MerchantPro е платформа за създаване на онлайн магазини, чиято цел е да обслужва търговци и техните клиенти. Чрез нея ръстът на пазарите както на локално, така и на международно ниво е много по-гъвкав и достъпен. „Нашата платформа е разпространена в много държави, но стабилното ѝ присъствие в България я превърна в ключово е-комерс решение за местните бизнеси. Компанията вече интегрира няколко нови услуги и помощни приложения към своето портфолио“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от MerchantPro.

„Вече предлагаме изключително разнообразни функции и нови приложения, които да издигнат Вашата онлайн търговия на ново, много по-успешно ниво”, допълниха още от фирмата, а повече за нововъведените услуги ще ви разкажем в следващите редове.

Нови функционалности в платформата:

  1. Статуси към продукти в поръчки. Позволява информацията за даден продукт да се запази, когато той вече е продаден. Възможно е тя да е свързана с добавка към продукта или негова преработка, например рециклиране, персонализиране и др. Това е изключително удобно за магазини, които продават върнати стоки, персонализирани продукти и т.н.;
  2. Имейл шаблони. Функцията е удобна при честа комуникация директно от админ панела на магазина. Веднъж въведени, шаблоните се изпращат до всеки клиент с един клик. По този начин се избягва въвеждането на съдържание на съобщението всеки път;
  3. Блог статии за начална страница. „Тази функция е полезна, за да имат важните статии, които сте публикували в блога, добра видимост. Това помага за оптимизацията на съдържанието и извежда на преден план важната за Вас информация“, обясниха от MerchantPro. Настройката е налична при инсталиране на приложението „Блог”.

От MerchantPro са се погрижили да улеснят максимално своите клиенти и с новите приложения, които предлагат:

Paysera: Това е разплащателна платформа, работеща в световен мащаб, специализирана в паричните преводи и платежните услуги. Основана през 2004 г. в Литва, днес тя се използва от над 60 000 компании с повече от 600 000 човека и над 15 000 магазина. Компанията Paysera е една от най-старите балтийски ФинТех институции за електронни пари с лиценз за ЕС/ЕИП и мрежа, която включва 5 държави от Европейския съюз, включително и България.

Маркетплейс: Това е приложение, с което превръщате онлайн магазина си в онлайн пазар. Благодарение на него, позволявате на партньорите Ви да публикуват и продават свои продукти във Вашия магазин. „Приложението превръща стандартния магазин в т.нар. маркетплейс, а останалите търговци предлагат продуктите си при условията, които администраторът зададе, включително отнасящи се за комисионни, доставки, връщане на стоки и т.н.“, уточниха от компанията.

SendSMS: SendSMS е услуга на трета страна, която позволява да се изпращат SMS съобщения до клиентите на онлайн магазина във връзка с някакво събитие, например промяна на статус на поръчка.

NewPay: платформа за онлайн разплащания. Тя променя стандартния и познат начин на пазаруване, като представя алтернативно решение, при което всеки клиент получава възможност за незабавно финансиране на покупката си. NewPay е наличен като начин за плащане в електронните магазини.

Афилиейт програма към онлайн магазина: Това приложение е изключително богато на функционалности. С негова помощ могат да се експлоатират възможностите на афилиейт маркетинга до максимална степен. Афилейти се създават както на професионално, така и на непрофесионална ниво.

InboxTarget: Тази услуга позволява управление на имейл кампании и ремаркетинг, което я прави много полезна. Инсталацията е напълно безплатна, но изисква регистрация в Inbox Target.

Retargeting.biz: „Привличането на нови посетители и задържането им в даден онлайн магазин не е лесно, както и създаването на устойчиви процеси при разрастването на бизнеса. Затова от Retargeting.biz осигуряват всичко това, без да са необходими много време и усилия“, коментираха от MerchantPro.

TBI кредит: Ако продуктите, които предлагате, са с по-висока стойност и имате договор с TBI, можете да се възползвате от готовата интеграция между TBI и MerchantPro. Тя позволява да предлагате продуктите си на изплащане. Приложението е безплатно, но за да го инсталирате е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка на MerchantPro.

Плащания с карта и ПОС терминал на банка ДСК: “Ако разполагате с ПОС терминал от банка ДСК, плащанията в магазина могат да се извършват изцяло чрез него. Интеграцията позволява да се приемат плащания от клиенти с дебитни и кредитни карти, а парите пристигат по сметката Ви”, поясниха специалистите от MerchantPro.

GoPay: GoPay е разплащателна услуга, чрез която при създаване на профил, можете да приемате плащания в магазина си чрез готовото приложение.

Повече информация за MerchantPro, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0