Сподели

SaaS платформата Vector от Алвекта е пряк път към дигиталната трансформация на Вашето индустриално предприятие

26 август 2021 г.

С Vector ще увеличите показателите на индустриалния резултат и ще създадете условия за разгръщане на иновациите в предприятието

Ефективността на една информационна система е от същественоа важност за гладкото протичане на организационните процеси във всяко индустриално предприятие. Сред най-показателните фактори за постигане на добри резултати е възможността за проследимост на наличностите и използване на капацитета на работните места. Българското дружество Алвекта е пионер на пазара у нас в развоя, внедряването и поддръжката на единна платформа с търговското наименование Vector, чрез която тези показатели могат да бъдат следени и анализирани.

„Vector е платформа за изграждане на информационно пространство в рамките на индустриалното предприятие, което обхваща всички работни потоци и прави възможно лесното управление и изобщо съществуването и експлоатацията на цялата среда и на всички процеси“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от компанията.

Информационната платформа Vector се отличава с редица предимства и функционалност, които са в помощ на мениджърите на производствените компании, а предприятията, в които технологията вече е внедрена, са убедени в това, благодарение на постигнатите в кратък срок положителни резултати.

Сред конкретните ползи, които ще успеете да реализирате и във Вашето индустриално предприятие чрез Vector, освен проследимост на капацитета по хоризонти, наличности и максимално оползотворяване на възможностите на работните места, са и управление на перспективите в три взаимосвързани хоризонта. Те са стратегически, потенциален и реален, а платформата ще Ви осигури още прагматичен модел на управление с динамично изграждане на планове, отчети и преодоляване на недопустими отклонения, моделиране на взаимоотношения с партньори по хоризонтите в продуктовата и финансовата част и др.

„С Vector бихте могли да направите оптимизация на всички нива, да увеличите показателите на индустриалния резултат и да създадете условия за разгръщане на иновациите. Ще оптимизирате управлението на потоците и ще повишите ефективността на труда и влагането на ресурси по процеси. С платформата бързо ще реагирате на измененията във външната среда чрез лесна промяна на параметрите, факторите, перспективите и плановете, ще моделирате най-ефективните процеси и ще създадете оптимална среда за преминаващите потоци, като използвате единен подход за управлението им в индустриалното предприятие“, коментираха още от Алвекта.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, unsplash.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0