Сподели

Smart Factory Asks стартира на 27 април! Шнайдер разказва за тайните на успеха в дигиталното бъдеще на технологиите

25 април 2023 г.

 

 

През месец април 2023 г. Шнайдер Електрик България дава старт на поредица от онлайн събития под надслов „Smart Factory Asks“, посветени на знанията и уменията, които стоят зад успеха в дигиталното бъдеще на технологиите. Те ще се излъчват пряко от иновационния център на високотехнологичната умна фабрика на Шнайдер в Пловдив, уникална измежду всички производствени обекти в Източна Европа на глобалния лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията Schneider Electric.  

„Първото издание от серията дигитални събития Smart Factory Asks ще се проведе на 27 април (четвъртък) от 15:00 часа и е с фокус към академичната общност“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от Шнайдер Електрик България. „Представители на инженерния екип и специалисти от отдел „Човешки ресурси“ на компанията ще споделят полезен практически опит по широк спектър от теми. Професионалистите на Шнайдер ще представят казуси от реалния живот, които гостите и зрителите ще могат свободно да дискутират“, уточниха още те.

Основни акценти, на които ще бъде отделено специално внимание по време на проявата, ще бъдат:

  • Образование и кариерно развитие в технологичния сектор;
  • Културата зад работата в съвременната индустриална сфера;
  • Какво е необходимо за откриване на възможности в бързо развиваща се компания;
  • Компетентност, увереност, надеждност – качества за вашето бъдеще.

Събития от поредицата Smart Factory Asks на Шнайдер Електрик ще се проведат и през месеците май и юни, а след кратка лятна пауза ще продължат и през месеците септември, октомври и ноември.

Всеки, който желае да се присъедини към дигиталното събитие през април, може да го направи след предварителна регистрация ТУК.

 

„С цел постигане на напредък и устойчивост за всички, основен стремеж на Schneider Electric е да предостави възможност за максимално оползотворяване на енергията и ресурсите на планетата. Ние наричаме това Life Is On и мисията ни е да бъдем Вашият дигитален партньор по пътя към устойчивост и ефективност“, коментираха от Шнайдер Електрик.

Интегрирайки доказани процеси, системи, енергийни технологии, облачни платформи, софтуерни решения и услуги, Schneider Electric спомага за дигиталната трансформация на предприятия, обществени сгради, центрове за данни, частни домове, инфраструктура и др.

Умната фабрика на Schneider в Пловдив е изградена със собствени технологии, изцяло в съответствие с принципите на Индустрия 4.0. С площ от 12 000 m2, промишленото предприятие е едно от най-съвременните, модерни и високотехнологични производства в България и Източна Европа. Обособеният демонстрационен иновационен център на компанията дава възможност на клиенти, партньори, ученици, студенти и млади специалисти да посетят фабриката и да се запознаят на живо с умните технологии.

Ако проявявате интерес към системата EcoStruxure Power или към възможностите за професионална реализация в Шнайдер Електрик България, за повече подробности посетете микросайта на компанията в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик България, Schneider Electric

Сподели

Още от Индустрия 4.0