Сподели

Solid Edge 2021 разполага с нов адаптивен интерфейс с внедрен изкуствен интелект

02 юли 2020 г.

 

 

Новата версия на решението за проектиране Solid Edge официално излиза в средата на месец юли и екипът на Солтех е подготвен веднага да запознае аудиторията с последните актуализации и най-новите функционалности на софтуера. В тази връзка компанията организира безплатен уебинар, озаглавен „Solid Edge 2021 – Лесен и бърз дизайн на органични форми и други новости в света на 3D моделирането“, който ще се проведе на 16 юли 2020 г., от 14:00 часа.

„Уебинарът е подходящ както за настоящи потребители на Solid Edge, така и за всички интересуващи се от най-новите технологии в сферата на инженерния дизайн“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Солтех.

Лектори на събитието ще бъдат г-н Георги Бахчеванов и г-н Георги Стоянов – доказани специалисти от компанията с дългогодишен опит в решенията за дигитализация на индустрията.

Ако искате да разберете повече за:

 - Една от най-иновативни и уникални технологии за лесен и бърз дизайн на органични форми;

 - Нов адаптивен интерфейс с внедрен изкуствен интелект;

 - Функции за търсене чрез използване на скици и търсене по форма във визуалната търсачка 3Dfindit.com;

 - Дизайн от тип дефиниция въз основа на модела (MBD),

… не пропускайте да се регистрирате за онлайн срещата от ТУК!

 

Ден преди събитието ще получите линк и инструкции за присъединяване към уебинара. Екипът на Солтех Ви очаква!

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Сподели

Още от Индустрия 4.0