Сподели

SpaceCAD: Партньорство между Siemens и SAP ще ускори дигиталната трансформация на предприятията

15 юли 2020 г.

 

 

Джеф Зобрист (Jeff Zorbist), вицепрезидент и партньор по продажбите на глобални решения на Siemens PLM Software, обяви ново партньорство между Siemens и най-големия доставчик в Европа на софтуерно осигуряване SAP. „Това сътрудничество ще обедини както отрасловите експертни умения, така и софтуерните решения на двете компании за жизнения цикъл на продуктите, веригата на доставки и управлението на активи и ще ускори дигиталната трансформация за клиентите на Siemens и SAP по целия свят“, споделиха за ДигиталнаИндустрия.bg от SpaceCAD, официален партньор и представител на продуктите и услугите на Siemens за България.

Като първа стъпка от партньорството на Siemens и SAP се планира да бъде разработено комбинирано портфолио от решения, които ще интегрират тясно най-добрите възможности на Siemens Teamcenter и SAP S/4HANA. 

„Заедно с партньорските мрежи на Siemens и SAP, тези нови решения ще помогнат на производствените организации да увеличават производителността и да ускорят иновациите. Освен това ще намалят времето, разходите и сложността на интегрираните системи, като затворят пропастта между разработването на продукти и бизнес системи“, поясниха от SpaceCAD.

 

В допълнение, SAP ще предостави софтуер на Teamcenter, който да го превърне в основна платформа за съвместна работа, управление на жизнения цикъл и управлението на данни. „Двете компании вярват, че съвместната работа ще предложи на техните партньори значителни нови възможности за ориентиран към клиента софтуер и услуги, които подкрепят растежа, рентабилността и успеха“, споделиха още от SpaceCAD. 

Решението на SAP да направи Teamcenter своя основа за управление на данни ще позволи на настоящите партньори на Teamcenter да се възползват от нови пазарни възможности. По-конкретно, очаква се това партньорство да разшири диференциацията на бизнеса и услугите, като същевременно повиши конкурентоспособността както на съществуващите, така и на новите клиенти.

„Ние си сътрудничим със SAP, за да гарантираме, че нашите общи клиенти имат достъп до надеждни услуги за внедряване, включително тези, предоставяни от нашите партньори. SAP разчита до голяма степен на своята партньорска мрежа за внедряване и ние предвиждаме нови бизнес възможности за настоящите партньори на Siemens Teamcenter“, споделя г-н Джеф Зобрист в коментара си за новото сътрудничеството между двете компании. 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК. 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, siemens.com, sap.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0