Сподели

Каним Ви на среща в „Асансьор 4.0“: С Филкаб и TKD дори кабелните инсталации са интелигентни!

02 февруари 2023 г.

 

 

Филкаб АД обяви пазарната премиера на нов продукт в богатия си каталог – кабелите TKD. „Те са подходящо кабелно решение за всяко подемно съоръжение“, анонсираха от компанията пред ДигиталнаИндустрия.bg. „С появата на Интернет за нещата (IoT) и Индустрия 4.0, интелигентните мрежи, анализът на данни, автоматизацията и новите функции за комфорт се превърнаха в движеща сила на индустрията. Отдавна отмина времето, когато всеки бутон в кабината трябваше да бъде индивидуално свързан към реле в контролното табло. Съвременните BUS системи (б.ред. кабелна автоматизация за интелигентен контрол) се превърнаха в съществена част за конструирането на асансьори“, коментираха специалистите от водещото българско търговско дружество в областта на електротехниката. В следващите редове ще представим концепцията на „Асансьор 4.0“, както и любопитни подробности относно новите TKD кабели, които Филкаб предлага на българския пазар.

„TKD е един от водещите международни доставчици на кабели. Компанията е част от Dutch Cable Connectivity Group и притежава дългогодишен опит в сферата, включително в изграждането на асансьорни системи. Специалистите от екипа ѝ са детайлно запознати с процеса – от проектиране до изграждане и следпродажбеното обслужване на асансьори. Познанията им в областта гарантират качеството и богатия асортимент на техните продукти. Като търговски партньор на TKD, ние можем да реагираме бързо и гъвкаво на Вашите нужди, като Ви осигурим правилното кабелно решение, което е съобразено с дейността Ви“, поясниха професионалистите от Филкаб.

„Асансьор 4.0“ – интелигентно решение за цялостно преживяване

Кабелите TKD превръщат асансьорните системи от обикновени кабини с цел улеснено придвижване във височина в решения от ново поколение.

„Вече не става въпрос за просто захранване с енергия, а за интегриране на съвременни функции, например за развлечение, опции за анализ и откриване на грешки, предвиждане на необходимостта от поддръжка, отдалечено управление и други интелигентни решения. А в критични области, в които трябва да се осигури допълнително обезопасяване, се прилагат системи за контрол на достъпа и видеонаблюдение. От друга страна, с развитието на технологиите чисто акустичните системи за спешни повиквания бяха заменени от модерни системи за видеокомуникация“, обясниха от екипа на българския дистрибутор на производителя.

Асансьорни кабели TKD: Богато разнообразие от гъвкави решения

Българското търговско дружество предлага широкообхватно портфолио от гъвкави асансьорни кабели със стандартизирани характеристики. В допълнение към стандартните продукти в каталога на Филкаб, бихте могли да се възползвате и от опция за персонализиране на кабелните изделия. Като кликнете върху продукта, който Ви интересува, препратката ще Ви отведе до каталожните му данни. Въз основа на тази информация в комбинация с консултация от специалистите ще имате възможността да конфигурирате параметрите, които ще отговарят конкретно на Вашето приложение.

Динамиката на съвремието допринася за възхода на сградната автоматизация, но за да се гарантира конкурентоспособна услуга, която удовлетворява потребностите и очакванията на потребителите, следва да се обърне специално внимание на кабелите, които са в основата на интелигентната кабелна инсталация.

„Като специалисти в областта ние се стремим да осигурим за българския пазар достъп до висококачествени и рентабилни електрокомпоненти, апарати и кабелни изделия. Партньорството ни с TKD не само разширява електронния ни каталог, но и открива нови възможности за осъвременяване и удовлетворяване на професионалните Ви нужди, в съответствие със спецификите на различните приложения“, допълниха още от Филкаб АД.

Очаквайте продължение на темата, в което ще Ви разкажем за техническите спецификации на различните видове TKD кабели – скоро в ДигиталнаИндустрия.bg!

 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Филкаб АД (Filkab), canva.com

Сподели

Още от Индустрия 4.0