Сподели

Стъпка по стъпка към дигиталната трансформация с бизнес услуги и индустриални решения на B2N

19 юли 2021 г.

 

 

Утвърдената българска компания B2N предлага професионални консултации и 3D услуги за дизайн, оптимизация и симулация, 3D проектиране, 3D сканиране и 3D принтиране, както и решения за обратно инженерство. От създаването си до днес фирмата непрекъснато се развива. Днес, в Инженер.bg ще Ви разкажем за все по-богатото портфолио на B2N с индустриални решения за 3D принтиране, бизнес услуги с добавена стойност, както и за единствения в България онлайн калкулатор, с който клиентите могат директно да изчислят цена за изработка на детайл по готов 3D файл. Приятно четене!

Направено с MiniFactory — високотехнологични решения за индустрията 

„Едно от най-атрактивните индустриални решения, които предлагаме, е индустриален 3D принтер от професионален клас, специализиран за работа с високоефективни и високотемпературни материали като ULTEM, PEKK, PPSU, PA Carbon и PEEK на финландския производител MiniFactory. Решенията на фирмата са подходящи за производство на крайни промишлени детайли в най-взискателните производствени среди и за изработка на резервни части, които успешно заменят металните детайли. B2N вече разполага и с демо машина на MiniFactory в шоурума си в гр. София, която е единствена на Балканите“, информираха за ДигиталнаИдустрия.bg от B2N.

Бизнес услугите на B2N — стабилни стъпки в света на адитивното производство 

B2N предлага професионални и технически консултации, сред които обучения и работилници, тестови програми за стартиране на 3D принтиране или аутсорсване на Вашата продукция в центъра за дигитално производство на компанията и др. Ето и малко повече информация за всяка от консултантските услуги, от които можете да избирате: 

Site Scan консултация 

Site Scan представлява стратегически детайлен анализ на производствения поток на клиента с цел оптимизация и автоматизация. „Имате възможност с еднодневен анализ на производството си да станете по-ефективни, по-печеливши и да оптимизирате разходите си“, коментираха от B2N. 

Реализация на 3D проект 

С услугите на B2N за бързо прототипиране и малко серийно производство можете да получите готов продукт в рамките на дни в три лесни стъпки. Те са: 

  • Изпращате CAD или .stl файл;
  • Получавате имейл с потвърждение или обаждане за уточняване на детайлите;
  • Получавате готов детайл до Ваш адрес. 

3D принтер под наем 

„Услугата 3D принтери под наем Ви гарантира гъвкавост и свобода на действие, без да се тревожите за технически и практически въпроси. Тя е особено подходяща за настоящ Ваш проект, който включва 3D принтиране, ако вече имате 3D принтер и желаете да скалирате производството си, за конкретна поръчка или за образователни институции“, разказах от B2N. 

Try & Buy 

Вземете желания от Вас 3D принтер за 30-дневен тестови период без да заплащате неговата стойност и се докоснете до най-модерните и иновативни машини на пазара по най-лесния начин, като се убедите лично колко е ефективно 3D принтирането. 

Обучения 

„Предлагаме професионални обучения и специализирани тренинги в направленията обратно инженерство, 3D сканиране, 3D принтиране и 3D моделиране“, споделиха от B2N.

 

 

Разполагате с готов CAD файл? Изчислете цената на услугата на момента и вземете готовите си детайли в рамките на дни с единствения в България на този етап от развитието на сектора онлайн калкулатор, разработен от B2N.

Тествайте го още сега! 

 

3D услуги във всичките им измерения 

В случай че нямате готов 3D модел, услугите на B2N, свързани със сканиране, моделиране, принтиране и постобработка на детайли, са именно за Вас. Ето и накратко какво представляват те: 

3D сканиране — това е най-бързата и прецизна технология за обратно инженерство, тест на прототипи, дигитализиране на сложни конструкции, музейни експонати, както и персонализиране на протези. 

3D моделиране — превърнете проекта си в триизмерен обект с 3D моделиране. Продуктовите ни дизайнери ще Ви помогнат в намирането на верни решения, а ако нямате собствен модел, можем да го създадем от самото начало. 

3D принтиране — B2N разполага с високотехнологична работилница с 3 принт технологии, в която можете да направите прототип, индивидуализиран инструмент, да тествате идея, да замените счупена част или да възстановите остарял модел. 

Постобработка. „В работилницата си довършваме всеки детайл, така че да получи търговски вид или да отговаря на функционални изисквания като здравина, пластичност, термоиздръжливост и др.“, добавиха в заключение от B2N.

Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материалB2N

Сподели

Още от Индустрия 4.0