Сподели

Стартирайте своя бизнес и проектирайте идеите си смело и безплатно със Солтех и Програма Solid Edge за стартъпи

15 октомври 2020 г.

 

 

Ако сте новостартираща инженерингова или производствена компания, упражняваща дейността си в България, която е на по-малко от 3 години и с приходи под 1 млн. долара (около 1 671 000 лв*), не пропускайте да се възползвате от новата програма за стартъпи на фирма Солтех и Siemens Digital Industries Software! Чрез нея ще получите безплатни Solid Edge CAD и CAM лицензи за целия си инженерен екип, изцяло освободени от такси и финансови задължения.

„Като стартираща фирма, разбираме, че се нуждаете Вашите продукти и услуги да достигнат до пазара по най-бързия начин. Със Solid Edge CAD и CAM можете да реализирате идеите си. А с Програма Solid Edge за стартъпи на Siemens Digital Industries Software ще започнете безплатно“, информираха за Инженер.bg от Солтех. „Програмата предлага най-разширения Premium пакет от CAD и CAM софтуерни инструменти на Solid Edge, с които всяко стартиращо предприятие може ефективно и пълноценно да проектира изделия и да управлява машини с ЦПУ. Нещо повече – одобрените кандидати получават толкова на брой лицензи, колкото са им необходими“, обясниха още от водещата компания.

Програмата за стартиращи бизнеси включва:

  • Безплатно кандидатстване;
  • Една година Solid Edge Premium;
  • Отделна инсталация за всеки инженер;
  • Достъп до ресурсите за обучение на Solid Edge;
  • Пълно съдействие и подкрепата на общност от продуктови експерти.

 

Решенията Solid Edge са лесни и интуитивни за работа софтуерни инструменти, които покриват  пълния спектър от процеси по продуктова разработка – от CAD проектиране, визуализации и симулации, до производство, управление на данните и мн. др.

„От Siemens предоставят учебни материали, ангажирана общност и уникална технология, с която проектирате всичко, което и както желаете“, посочиха от Солтех. „Софтуерните решения, които включва разширеният пакет на Solid Edge за нови фирми, са: Model Based Definition, Advanced Simulation, P&ID Design, Piping Design, Wiring Design, Harness Design, Simcenter FLOEFD for Solid Edge, CAM Pro 3-Axis Milling, 3D Publishing“, уточниха още от Солтех.


За да кандидатствате по програмата е необходимо да отговаряте на следните условия:

  • Да сте инженерингова или производствена компания;
  • Да сте регистрирана търговска фирма на по-малко от 3 години;
  • Да имате стартов капитал по-малко от 1 милион долара (около 1 671 000 лв*);
  • Да имате по-малко от 1 милион долара годишен приход (около 1 671 000 лв*);
  • Да сте регистрирани като юридическо лице и да упражняват дейността си в България.

 

В случай, че отговаряте на тези изисквания, можете да кандидатствате безплатно още днес от ТУК! За повече подробности относно програмата, не се колебайте да се свържете със специалистите от Солтех на тел.: 032/500 425 или на e-mail: sales@soltec.bg.

 

*Спрямо курса на българския лев към щатския долар, валидни за 15 октомври 2020 г.

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Сподели

Още от Индустрия 4.0