Сподели

Устойчива дигитализация с решения на Solid Edge! Постигнете я с поредицата от уебинари на Солтех

07 септември 2020 г.

 

 

Искате да повишите ефективността на вашите металорежещи машини и да достигнете максимума на техните възможности, но не знаете как да го постигнете? Не се чудете повече! Започнете да пишете историята на Вашите успехи в дигитализацията със Солтех и софтуерните инструменти на Solid Edge. През септември компанията организира поредица от безплатни уебинари, посветени на работата със Solid Edge CAM Pro – модулна, гъвкава конфигурация от решения за програмиране на машини с ЦПУ.

„Solid Edge CAM Pro Ви позволява да извлечете максимума от стойността на Вашите металорежещи машини, като в същото време запазва възможността да работите с Вашите CAD данни от Solid Edge и да ги прехвърляте в CAM среда“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от дружеството. „А до края на месец септември можете да се възползвате и от нашите промоционални условия при закупуване на софтуерния продукт – 50% отстъпка от цената“, уточниха още от фирмата.

По време на онлайн проявите професионалистите от Солтех ще представят различни функционалности на софтуера и ще разяснят неговите пълни възможности на работа. И не само това… „Всички присъстващи ще могат да зададат въпроси на нашите специалисти и да разберат повече за условията на кампанията“, посочиха от дружеството.

Лектори на събитията ще бъдат г-н Георги Бейрийски, приложен инженер CAM/CMM с дългогодишен опит в производството и задълбочена експертиза в програмиране на постпроцесори и разработване на дигитални близнаци, и г-н Георги Бахчеванов, експерт продажби с доказан опит и поглед върху предизвикателствата, пътищата и решенията за дигитализация на индустрията.

Всички уебинари са напълно безплатни и ще се проведат онлайн. Необходимо е единствено да попълните регистрационната форма под събитието, на което желаете да присъствате. Един ден преди събитието ще получите линк за достъп и инструкции за присъединяване.

Постигане на максимална ефективност при програмиране на комплексни машини (Mill Turn) в Solid Edge CAM Pro

Дата: 17.09.2020 г. (четвъртък), 14:00 – 14:40 часа

Лектори: Георги Бейрийски и Георги Бахчеванов

Програмата включва:

  • Създаване на стругови и фрезови обработки;
  • Работа с дигитален близнак;
  • Трансфер на детайла;
  • Синхронизация на обработки при машини с повече от един канал.

 

Регистрирайте се за този уебинар ТУК!

Автоматизирано програмиране на Tрикоординатни измервателни машини(CMM) чрез модула CMM Inspection Programing

Дата: 24.09.2020 г. (четвъртък), 14:00 – 14:40 часа

Лектори: Георги Бейрийски и Георги Бахчеванов

Програмата включва:

  • Основни операции;
  • Link to PMI: Използване на производствената информация за автоматично генериране пътя на пробата;
  • Collision Avoidance - избягване сблъсък на пробата;
  • Симулация.

 

Регистрирайте се за този уебинар ТУК!

За лекторите

Георги Бейрийски, приложен инженер CAM/CMM във фирма Солтех и главен лектор на различни обучения, онлайн уебинари и събития, е с дългогодишен опит в производството и задълбочена експертиза в програмирането на постпроцесори и разработването на дигитални близнаци.

Георги Бахчеванов, експерт продажби във фирма Солтех, притежава доказан опит и поглед върху предизвикателствата, пътищата и решенията за дигитализация на индустрията. Познанията му в B2B сферата на корпоративно ниво го превръщат в един от водещите посланици на Siemens Digital Industries Software за България.

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Сподели

Още от Индустрия 4.0