Сподели

Алвекта: Кои са инструментите на Индустрия 4.0, които променят „правилата на играта“ в промишлеността

14 юни 2021 г.

 

 

Индустрия 4.0 се основава на иновативни инструменти, които улесняват работата и оптимизират функционирането на производствената верига. SaaS платформите са именно такъв инструмент, и въвеждането им в промишлените предприятия позволява на производителите да се възползват от сериозните им предимства. Доказаното българско дружество Алвекта е специализирано в предлагането на интернет базирани информационни услуги в тази област чрез платформата Vector. В коментара си пред ДигиталнаИндустрия.bg, от фирмата разказаха как да оптимизирате производството си чрез внедряването на SaaS решение във Вашето предприятие. Вижте.

„Платформата Vector обхваща напълно потока от процеси в дадена производствена компания – от дейностите по запитвания, през договаряния, производство, до доставки и т.н. Тази всеобхватност на платформата е една от главните причини все повече предприятия да преминават към прилагането на толкова иновативен дигитален продукт“, коментираха от компанията.

В контекста на индустриалното производство, SaaS софтуерът може да бъде дефиниран като компютърна програма, която предоставя поредица от инструкции за контрол на работата на машините и се различава от традиционния софтуер по това, че не трябва да се инсталира на машина, за да работи. Всъщност, той се хоства в облак и е достъпен от всяко свързано устройство като по този начин е достъпен, без да е необходимо да сте в помещението за достъп до данните.

„Платформата Vector Ви позволява да бъдете адаптивни, да реагирате бързо на измененията във външната среда и гъвкаво да променяте параметрите, факторите, перспективите и плановете си. Лесно ще моделирате най-ефективните процеси и ще осигурите оптимална среда за преминаващите потоци с помощта на единен подход“, обясниха от Алвекта.

„Чрез вграждането на информационната технология Vector в организацията на предприятието, ще подобрите операциите, които извършвате, и в същото време ще оптимизирате инженерната разработка, планирането и влагането на ресурси“, допълниха експертите на дружеството.

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от 3D технологии / IoT