Сподели

АС-DC: „От сензора до облака – всичко от един доставчик! С IoT решенията на ACS-Control-System“

01 октомври 2020 г.

 

 

Пълен контрол и анализ на данните с дистанционен достъп от всяка точка на света – това предлага германската компания ACS-Control-System, която има над 25 годишен опит в измервателната техника. Този опит е надеждната база, върху която се разработват и произвеждат сензори за контрол на показатели като ниво, налягане, температура и дебит. „Устройствата на ACS-Control-System отговарят на всички изисквания и са подходящи за използване в екстремни условия. Компанията бързо се адаптира към променящите се пазари, което ѝ позволява да предлага иновативни измервателни системи според индивидуалните нужди и изисквания на потребителите. IoT решенията на ACS-Control-System отварят много нови възможности за мониторинг и измерване в широк спектър от приложения“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма АС-ДС, официален представител на ACS у нас.

От сензора до облака – сега всичко е от един доставчик

Широката продуктова гама на ACS-Control-System позволява на клиентите да получат всичко необходимо от един доставчик. „Със своите над 30 търговски партньора по света ACS предлага персонализирани решения с широка приложна област. Компанията влага цялото си техническо ноу-хау и знания в производството на продукти в областта на измервателните и уравляващите технологии. Капацитивните сензори за налягане и ниво например, са една от основните компетенции на ACS-Control-S в областта на измерването на ниво“, допълниха от утвърдената българска и търговска компания.

Визуализация на данни от измерването и управление на устройства - по всяко време и навсякъде по света

Ясно структурираният Web портал на ACS предлага на потребителите възможност за централизирано управление на всички измервателни точки. „В комбинация с автономно управлявания регистратор на данни SensoPort DLF4, получаването на точните измерени стойности е много лесно, дори от най-отдалечените места. Това означава автоматично прехвърляне на данните в портала по най-високите стандарти за безопасност”, допълниха от AC-DC.

Доброто управление на алармите с различни нива на ескалация и модерни методи за известяване чрез приложението Alert, текстово съобщение и имейл осигурява възможност за реагиране на промяна в състоянието на следените процесни променливи още на ранен етап.

Портфолиото се допълва от специално разработените приложения SmartConnect за мобилна конфигурация на устройството на място и Alert за защитени процедури за предупреждение и преглед на състоянието през смартфон. По този начин се гарантира лесна употреба и монтаж на измервателните устройства.

Регистраторът на данни SensoPort DLF4 поддържа различни сензорни входове за стандартни сензори с аналогов сигнал, както и цифрови сензори с протокол Modbus или импулсни сигнали, които също служат като броячни или управляващи входни сигнали.

„Гъвкавите и интелигентни IoT решения на ACS-Control-System намират приложение за мониторинг на нивото в силози; мониторинг на дъждовни преливници; измерване на дебита в открити канали, както и за мониторинг на температурата в камери за узряване на продукти и измерване нивото на водни басейни. Потребителите получават от един източник всеобхватно оборудване, неизискващо поддръжка, пълен контрол на разходите с удобна за опериране система и безплатна телефонна поддръжка“, допълниха в заключение още от АС-ДС.

Повече информация за АС-ДС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: АС-ДС, ACS-Control-System, pixabay.com

Сподели

Още от 3D технологии / IoT