Сподели

B2N: Гмурнете се в дигиталното производство и 3D технологиите с Formlabs User Summit

30 септември 2020 г.

 

 

На 27 и 28 октомври 2020 г., този път в онлайн формат, ще се проведе поредното издание на конференцията, посветена на дигиталното производство Formlabs User Summit. Събитието се организира от Formlabs, американска компания-производител на 3D принтери. То свързва професионалисти и потребители, които споделят своето ноу хау от успехите, решенията и предизвикателствата в работата си, като им дава възможност да продължат да преоткриват способностите на 3D печата.

„Чуйте историите на други потребители като Вас, почерпете знания от продуктовите експерти на Formlabs и научете тънкостите, които прилагат лидерите в 3D индустрията“, обърнаха се към своите клиенти и партньори от българския пионер в 3D технологиите B2N, официален партньор и представител на Formlabs за България. 

„Радваме се да обявим завръщането на Formlabs User Summit като безплатно виртуално събитие, което ще се проведе от 27 до 28 октомври. Тази година сме свидетели на новаторски подходи, които оформят бъдещето на производството - от настолни принтери до дигитални фабрики, и сме сигурни, че ще разменим изключително ценни знания и опит по време на конференцията“, споделиха организаторите.

Присъединете се към събитието, за да се включите в интердисциплинарни дискусии и практически семинари с други потребители, продуктови експерти и компании-лидери в бранша. Регистрирайте се безплатно сега! 

 

Formlabs User Summit е за всеки, който иска да научи повече за силата на дигиталното производство. Независимо дали сте нов в 3D принтирането и искате да разбере за неговото въздействие във всяка индустрия или експерт, който иска да подобри работния си процес, тазгодишната конференция ще има по нещо за всички, които се интересуват от света на адитивното производство. Тя ще включва панели, обучителни семинари, сесии от Университета на Formlabs, както и кръгли маси и нетуъркинг за насърчаване на комуникацията.

„През 2019 г. проведохме две събития в Бостън и в Берлин. И двете събраха невероятна общност, използваща технологиите на Formlabs, и не само. Потребителите имаха възможност да се „потопят“ в истории за успех и да получат полезни съвети и техники за усъвършенстване и мащабиране на своите собствени 3D дизайни и работни процеси“, споделиха още организаторите на форума. 

Източник на снимковия материал: B2N, Formlabs

Сподели

Още от 3D технологии / IoT