Сподели

B2N Trade Ви предоставя консултантската услуга „Site Scan” – за да осъвремените и оптимизирате бизнеса си

02 март 2023 г.

 

 

В края на миналата 2022 г. фирма B2N официално обяви преструктурирането си и представи новата визия и стратегия за развитие на компанията във вид на цялостна екосистема. В тази връзка бе представена концепцията „B2N – Additive Manufacturing Ecosystem“. Към момента българското дружество развива успешна дейност в 5 специализирани направления. В тази статия ще Ви разкажем по-подробно за една от услугите, които българските специалисти предлагат като част от направлението B2N Trade – „Консултация Site Scan“. Какво представлява, какви са ползите от нея, както и какъв е механизмът, по който се осъществява ще научите от следващите редове.

Накратко за B2N Trade:

Това е направлението от B2N – Additive Manufacturing Ecosystem, специализирано в извършването на търговска дейност. Фирмата притежава правата за разпространение на продукти, разработени от високотехнологични лидери като EOS, Ultimaker, Formlabs, BCN3D, Intamsys, Omni3D, Altair, BigRep, Markforged, Raise 3D, Meltio, WASP, Artec 3D, Range Vision, Mayku, Kimya, BASF и Filamentive.

B2N Trade се грижи да осигури на своите клиенти не само висококачествени решения, които да са от полза за бизнеса и професионалното му развитие, но и навременна доставка, първоначално обучение и денонощна поддръжка на оборудването чрез сервизиране от сертифициран екип.

 

„Консултацията „Site Scan“ е част от портфолиото ни от услуги в полза на клиента. По същество тя представлява стратегически детайлен анализ на производствения поток. Целта на „Site Scan“ е повишаване на производителността и цялостно оптимизиране на дейността на нашите партньори. Разбира се, освен тясно специализирани познания в областта на 3D технологиите, нашите експерти се запознават подробно със спецификите на конкретния бизнес и изготвят персонализирано решение спрямо нуждите на клиента“, поясниха специалистите от B2N Trade пред ДигиталнаИндустрия.bg.

Какви са ползите, които получавате от консултацията с експертите от B2N?

 • Персонализиран детайлен анализ на Вашето производство;
 • Аргументирана възвръщаемост на инвестицията;
 • Оптимизиране на цялостния работен процес;
 • Персонализирана производствена модернизация и автоматизация спрямо нуждите Ви.

 

Същност на процедурата:

 • Запознаване с дейността Ви отблизо: Екипът на B2N Trade посещава Вашето производство заедно с Вас. Целта е да се придобие яснота за спецификите на бизнеса Ви – какво и как произвеждате, с какви машини работите, през какви производствени процеси преминава крайният продукт;
 • Изготвяне на подробен анализ: Специалистите изчисляват разходите Ви за изработването на конкретни детайли на базата на стандартните производствени методи. След което те се съпоставят към стойността на операцията при реализацията ѝ с 3D принтер;
 • ROI: Представлява подробен разчет на периода на възвръщаемост на инвестицията Ви. „Анализът е приложим за конкретните нужди на клиента и показва ефективността от направената инвестиция във времето, съотнесено към вложените ресурси“, допълниха от компанията;
 • Оптимизация на дейността: По време на тази стъпка специалистите от B2N Ви представят доказателства в подкрепа на внедряването на новите технологии. „Основните ползи от тях са подобряване и модернизация на работния Ви процес. Освен тях обаче, като добавена стойност ще получите оптимизиране на разходите, времето, ергономичността, ефективността и безопасността на работа“, поясниха специалистите;
 • Надграждане на познанията в технологичен аспект: В края на консултацията ще можете сами да откривате звена в производството си, които могат да се оптимизират и автоматизират.

 

Защо да се възползвате от услугата „Консултация Site Scan“?

„Всъщност причината е само една – пълна гаранция за възвръщаемост на Вашите пари. Ние знаем какви са резултатите, които бихте постигнали само с еднодневен анализ на производството Ви, изготвен от експерти в областта. Позитивите са безспорни и доказани – ръст в ефективността и печалбата за сметка на минимизирани разходи. Именно поради тази причина с увереност можем да си позволим да Ви обезпечим напълно, ако не успеем да Ви убедим как и колко бихте спестили за период от една година. С други думи, ако не получите резултатите, Ви гарантираме, че не се налага да заплащате извършената услуга“, споделиха още от екипа на B2N Trade.

Заявката за тази услуга може да се реализира чрез онлайн консултация с експерт или директна среща за уточняване на подробностите. Формата за записване, както и контактите на B2N Trade ще откриете ТУК.

 

B2N Trade предлага избор от следните услуги:

 • Реализация на 3D проект;
 • 3D принтер под наем;
 • Try & Buy;
 • Обучения;
 • Поддръжка.

 

За всяка от тях можете предварително да се допитате до специалистите на компанията, които ще Ви изготвят персонална оферта с оптимално решение.

Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материалB2N (Би Ту Ен), canva.com

Сподели

Още от 3D технологии / IoT