Сподели

Посетете офиса на B2N на 8 октомври и „сверете часовника“ си за новостите в 3D принтирането за индустрията

02 октомври 2020 г.

3D принтирането, или т.нар. адитивно производство, е технология от бъдещето, възникнала още през миналия век. Създадено като техника за бързо прототипиране, днес 3D принтирането обхваща все повече приложения и се използва успешно във всички области на живота. „С оглед на глобалните тенденции за персонализация, автономност, гъвкавост, ефективност, зелено производство и разумно разпределяне на ресурси, бихме искали да споделим с вас новостите в портфолиото на B2N и как посрещаме пазарната нужда, пораждаща се от тези тенденции. Заповядайте на 8 октомври от 16.00 ч. в офиса на B2N в София, за да научите повече за индустриалните ни 3D принт решения“, обърнаха се с покана от компанията.

Фирма B2N е официален представител и дистрибутор за цяла Югоизточна Европа на някои от най-отличителните 3D машини и оборудване, които пазарът познава. „Компанията ни предлага оптимални решения за индустриално 3D производство – принтери, скенери, софтуер и материали за работа с тях при конкурентни ценови условия. Извършваме бизнес анализи, консултации, обучения и осигуряваме цялостна поддръжка и напътствия за работа с 3D технологиите, за да постигнете уверено резултатите, към които се стремите“, допълниха от B2N.

Именно, във връзка с новите решения в портфолиото си, B2N ще посрещне клиенти, партньори, потребители и любители на 3D технологиите, за да им представи своята уникална екосистема от решения, продукти и услуги в помощ на бизнеса.

Програмата на събитието включва:

16.00 – 16.30 – коктейл за добре дошли;

16.30 – 17.00 – презентация B2N и индустриалното приложение на 3D принтирането;

17.00 – 17.30 – разходка из шоурума.

За да се включите в Ден на отворени врати на B2N е необходимо да изпратите Вашето потвърждение на email: penka@b2n.bg

 

„Като лидер в решенията за 3D принтиране, основен дистрибутор на 3D технологии за България и Балканите, и представител на водещи марки в 3D индустрията, ние сме ключът към ефективност за много бизнеси и индустрии. В ролята си на представител на високотехнологични 3D решения се стремим да бъдем здравата връзка между производителите и клиентите ни и за да ви убедим в това, ви очакваме на 8 октомври от 16.00 ч. в офиса ни в гр. София, бул. „Д-р Г. М. Димитров“ 95“, споделиха в заключение от B2N.

Източник на снимковия материал: B2N

Сподели

Още от 3D технологии / IoT