Сподели

Бетелгиус строи нова сграда и планира производство на дигитални системи за маркиране и етикитиране

11 февруари 2021 г.

Бетелгиус стартира строителството на нова административна сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони ЕАДг-жа Антоанета Барес, партньори и гости присъстваха на церемонията по първа копка на новата сграда на индустриалната компания Бетелгиус. Тя е специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти. „Новата сграда ще бъде със застроена площ от над 2000 m2 върху собствен терен от 12 декара в Индустриална зона Божурище“, споделиха от фирма Бетелгиус за читателите на Инженер.bg.

Инвестицията в проекта е в общ размер на 2 700 000 лв. Тя включва изграждането на административна сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център.

„Новата ни сграда по план трябва да е готова и въведена в експлоатация до края на година. Там ще имаме повече пространство както за развоя и производството на нови продукти, така и за развитие числеността на екипа ни. Сградата ще е от ново поколение и ще е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност“, допълниха още от Бетелгиус.

Бетелгиус е сертифициран инвеститор по Закона за насърчаване на инвестициите. С осъществяването на проекта компанията предвижда да започне разработка и производство на системи за автоматично дигитално маркиране и етикетиране на продукти, дизайн и разработка на софтуерни продукти за продуктова идентификация и проследяемост, както и на облачно базирани софтуерни продукти за отпечатване на производствени етикети в реално време.

Изпълнението на проекта ще бъде извършено от Микс Констръкшън ООД. „След проведена процедура за избор на изпълнител, експертизата, опитът и висококвалифицираният екип на Микс Констръкшън спечелиха доверието ни за реализацията на проекта. Компанията е с отлична репутация и богат опит в строителството на промишлени, административни, обществени и търговски сгради, логистични и сервизни центрове и инфраструктурни проекти“, добавиха в заключение от Бетелгиус. 

Екипът на Инженер.БГ поздравява нашите партньори от Бетелгиус за старта на новото начинание и им пожелава бързо и успешно приключване на проекта, както и да реализират и надхвърлят многократно всички направени планове за развитие на компанията.

Повече информация за Бетелгиус ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Бетелгиус

Сподели

Още от 3D технологии / IoT