Сподели

Блестящ старт за вашата компания и шеметна кариера в проектирането с безплатни ресурси от SpaceCAD

16 октомври 2020 г.

 

 

SpaceCAD предоставя възможност за безплатен достъп до два от най-добрите софтуери за проектиране. „Всеки желаещ ще има възможност свободно да изтегли безплатна версия на NX CAD/CAM с цел обучение и да придобие нови знания и умения в проектирането и производството. Също така, ако притежавате компания на не повече от три години, можете да се възползват от безплатно използване на Siemens Solid Edge CAD/CAM за едно година“, обявиха за Инженер.bg от SpaceCAD. А какво точно предоставят от компанията, вижте в следващите редове...

Безплатен NX CAD/CAM за обучение 

„Изтеглете своя безплатен софтуер NX, за да стартирате кариерата си в проектирането и производството още днес! Ще получите пълни инструменти за 3D проектиране, включително солид, повърхнинно, рамково и синхронно моделиране и пълен набор от инструменти за CAM програмиране на 2- до 5-осни и многофункционални CNC машини“, поясниха от СпейсКАД. 

Софтуерът има възможност за усъвършенствано моделиране на свободни форми, непрекъснатост на повърхнините, като разполага с инструменти за анализ и визуализация, и поддържа експорт на формати за 3D печат, 3D CAD проектиране, NC програмиране и адитивно производство, водени от 3D модела.

Изтеглете безплатно NX CAD/CAM за обучение сега! 

Безплатен Siemens Solid Edge CAD/CAM 

Ако Вашата компания е регистрирана след 1-ви декември 2017 г. имате уникалната възможност да се възползвате от предложението на Siemens Digital Industries software и да проектирате, симулирате и програмирате CNC машини безплатно със Solid Edge CAD/CAM/CAE софтуер за период от една година. 

Безплатният пакет включва: 

  • Solid Edge CAD Premium;
  • Solid Edge CAM Pro 3 оси фрезованe;
  • Достъп до ресурси за самообучение. 

„Solid Edge® е лесно за усвояване и използване портфолио от софтуерни инструменти, което обхваща всички аспекти от процеса на разработване на продукта – CAD дизайн и визуализация, симулация, интегрирано 3D сканиране и печат, производство, управление на данни и др. Ние предоставяме учебни ресурси, фантастична общност и уникална технология, която ви позволява да проектирате по начина, по който искате“, коментираха в заключение от СпейсКАД. 

Регистрирайте и вземете безплатно Siemens Solid Edge CAD/CAM сега! 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

 

Сподели

Още от 3D технологии / IoT