Сподели

DTS – „Цифрови Преносни Системи“ анонсира IoT решения на Socomec в електроизграждането и UPS системитe

04 юли 2018 г.

На своя специализиран „Ден на техниката“, провел се в началото на юни, водещата компания DTS – „Цифрови Преносни Системи“ срещна доказани специалисти от Socomec, лидер в производството на UPS системи и комутационно оборудване, с браншовата общност у нас. Сред дискутираните теми на събитието бяха новостите в комплексните решения за мониторинг и контрол на енергийната ефективност DIRIS и DIGIWARE, най-иновативните товарови разединители и превключватели между източници на електрозахранване ATyS и INOSYS, как да увеличим надеждността на UPS системите, сравнение и съвети за модулен и монолитен UPS, както и защо и как да интегрираме трансформаторите в UPS.

INOSYS и ATyS – иновативните товарови разединители и превключватели

Той представи и най-иновативните товарови разединители и превключватели между източници на електрозахранване – INOSYS и ATyS. „Товаровите разединители от серията INOSYS са перфектната комбинация на доказаната технология за превключване на Socomec с функция за дистанционно изключване. А сега най-новото попълнение на серията – INOSYS LBS, гарантира надеждност и сигурност, съчетани с ниски разходи за поддръжка. Иновативният модел представлява многополюсен товаров разединител за променливо токови приложения от 160 до 800 A и до 1000 VAC“, обясни продуктовият мениджър.

Серията превключватели на Socomec AtyS пък надеждно и безопасно ще превключи от всеки нестабилен източник към алтернативен. И нещо повече, уверяваме ви, че ще бъдете подготвени за това благодарение на уникалната функционалност на ATyS, която улеснява поддръжката на вашата електрическа инсталация ниско напрежение“, допълни той.

MASTERYS UPS – когато функционалността, интелигентността и елегантният дизайн се обединят

С лекция на тема „Как да увеличим надеждността на UPS системите“ продължи г-н Лео Саро, маркетинг и продуктов мениджър в Socomec UPS, който подробно се спря на MASTERYS – новото четвърто поколение цифрови UPS устройства. „Серията UPS системи MASTERYS ефективно подпомага критичните приложения по света още от своето създаване през 2004 г., като първата топологична система на три нива. Днес тя се възприема като високопроизводителна и надеждна система, спечелвайки доверието и одобрението, дори и на най-взискателните потребители“, подчерта г-н Саро.

MASTERYS е цифрово решение, готово да подкрепи дигиталната трансформация. „Това е UPS от последно поколение, който може да бъде свързан чрез вътрешен лесен за интеграция IoT портал. Снабден е с интелигентен мултипроцесор за разширено управление на захранването и е напълно съвместим с IoT и защитените облачни услуги на Socomec. Устройството осигурява непрекъсната отдалечена диагностика в реално време чрез LINK-UPS програма и разполага със специално разработено мобилно приложение eWIRE“, уточни специалистът на Socomec UPS.

Маркетинг и продуктовият мениджър на Socomec UPS – Лео Саро, представи пред присъстващите сравнителен анализ между модулен и монолитен UPS и даде компетентни съвети при избора на подобна система. Като пример за модулно устройство той даде MODULYS GP на Socomec – „уникално, изцяло модулно, резервирано решение“. „Вследствие на 20-годишен опит в предоставянето на модулни системи, MODULYS GP е модулен UPS от най-ново поколение, разработен да осигури максимална достъпност, мащабируемост, устойчивост и удължен живот на критичните приложения в IT инфраструктурите“, посочи г-н Саро.

Целия материал по темата бихте могли да прочетете в Инженер.bg от ТУК

Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Сподели

Още от 3D технологии / IoT