Сподели

С обновената си цялостна екосистема B2N разкрива пред Вас необятните възможности в света на 3D технологиите

01 декември 2022 г.

 

 

В унисон с динамиката на бързопроменящия се днешен свят, B2N непрестанно развива компетенциите, продуктите и услугите си. Компанията, която е един от лидерите в областта на 3D технологиите у нас и на Балканите, официално представи стратегията си за развитие, базирана на цялостна екосистема. Целта ѝ е да предостави комплексна услуга, която обхваща всички нива от потребителския интерес. Редом с фирмената реорганизация, сайтът на B2N също се преструктурира, така че дигиталното представяне на българското дружество да е в синхрон с добавената стойност, която предлага на своите клиенти и партньори. Повече по темата ще откриете в следващите редове, в които екипът на Би Ту Ен представи пред ДигиталнаИндустрия.bg новата си концепция и предпоставките, вдъхновили нейното изграждане.

Обновеният сайт на компанията включва нейното представяне (екип от специалисти, предмет на дейност, фирмена философия за успех, сертификати и възможности за кариерно развитие) и актуална информация, свързана с важни събития, новини и обучения, организирани от нея. Освен информативната стойност, чрез която компанията Ви въвежда в „света” на B2N, потребителите получават и достъп до модерен и функционален онлайн магазин. Той съдържа структурирани в отделни категории предложения от фирмите-производители, с които тя си партнира.

„Фокусът при изграждането на нашия онлайн магазин бе използването му да е оптимизирано и опростено, така че клиентите ни да се снабдят с всичко, от което се нуждаят, без да губят време в утежнено търсене”, споделиха от екипа на българското дружество.

Във виртуалната визитна картичка на B2N ще откриете и специализирани секции, посветени на новоформираните 4 отделни направления в екосистемата на компанията, за които ще ви разкажем подробно през следващите месеци. Това са:

  • Trade – освен професионални предложения от класовете 3D принтиране, 3D скенери и софтуер, можете да откриете Site Scan (форма за консултация със специалистите в областта с цел оптимизация на бизнеса);
  • Studio – тази секция е фокусирана върху услугите за принтиране по поръчка, базирано на SLS технология;
  • Academy – информира за актуалните обучения в 3D технологиите, които професионалистите организират и провеждат;
  • Circle – международна мрежа за развитие на световно ниво.

 

„Благодарение на богатия ни опит в индустрията, ние изградихме силни връзки с едни от най-добрите производители на 3D оборудване и консумативи в Европа и САЩ. Тези световнодоказани марки са в челните класации и ежедневно разширяват границите на пазара. Circle е създаден, за да обединява иноватори, интегратори и производители от целия свят за успешно развитие на 3D технологиите”, коментираха от B2N.

В новоизградения сайт на компанията ще откриете и множество интригуващи материали, свързани с реализирани проекти, области за приложение, записи от вече състояли се уебинари и още много полезна информация, която разкрива красотата и възможностите на 3D технологиите.

Електронната библиотека Case Studies Ви дава възможността да обогатите познанията си в областта на 3D технологиите. Тя събира колекция от клиентски истории, доклади, наръчници, статии и успешни примери за приложенията на 3D принтирането, а потребителите могат да се възползват свободно от съдържанието.

„Новата ни визия е вдъхновена от динамиката на съвремието. Ние вярваме, че за постигане на успех в бързопроменящия се свят не е достатъчно само да се откроиш с иновация. От съществено значение е умението да я адаптираш в полза на потребителите. Нашите специалисти, отдадени на общата кауза, се усъвършенстват постоянно, за да постигнем развитие както на вътрешно ниво, така и в отношенията ни с нашите клиенти и партньори”, обясниха от B2N.

Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: B2N, canva.com

Сподели

Още от 3D технологии / IoT