Сподели

Електро Плюс: Сигурност от ерата на Industry 4.0 с видео панели Classe 100X16E на Bticino

16 януари 2020 г.

 

 

Програмата Eliot на италианския бранд BTicino, част от Legrand, е посветена на свързаните обекти (б.ред. Интернет на нещата). В нея влизат всички онези продукти или системи, които благодарение на възможността си да се свързват с облак, носят добавена стойност по отношение на функционалност, информация, взаимодействие със заобикалящата среда и употреба. „BTicino обнови серията вътрешни видео панели Classe 100, предлагайки стандартно окомплектоване на системата за контрол на достъпа с видео устройства с Wi-Fi връзка. Резултатът е продуктова гама от видео и аудио вътрешни тела с модерен и елегантен дизайн, които са в състояние да отговорят на всички съвременни инсталационни изисквания“, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска и инженерингова фирма Електро Плюс, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

„Новите вътрешни видео панели Classe 100X16E са свързаното решение на системите за контрол на достъпа, които съчетават лекота на използването и иновативни функции, благодарение на вградената Wi-Fi връзка. Потребителите могат да управляват основните функции на системата за контрол на достъпа директно от смартфона си чрез приложението Door Entry Classe 100X App“, допълниха от Електро Плюс.

Основни функции на видеопанелите Classe 100X16E на Bticino са:
 - Повторение на обаждане към смартфон;
 - Wi-Fi връзка;
 - 5” LCD цветен дисплей;
 - Hands-free система;
 - Монтаж на стена и плот;
 - Функция Teleloop;
 - Функция „Професионално студио (офис)“;
 - Домофонна функция;
 - Функция за контрол на светлината на стълбището;
 - Опростена конфигурация.

Новите устройства предлагат вградена свързаност, която осигурява постоянна връзка с жилището. Могат да бъдат свързани до 22 апартамента без специално захранване. „Те с основание могат да се разглеждат като оптимално решение за обновяване на стари системи за контрол на достъпа, без допълнително окабеляване и по-лесно използване от крайния потребител“, коментираха от Електро Плюс.

След като е свързан към Classe 100X, смартфонът се превръща в „допълнително виртуално вътрешно видео устройство“, което може да се използва за приемане на повиквания, дистанционно отваряне на вратите и активиране на камерите.

Благодарение на вградената Wi-Fi връзка, Classe 100X дава възможност за бързо и безопасно управление на вградената функционалност с помощта на смартфон. Пълният екран с компактен изглед на 5-инчовия дисплей винаги осигурява добра видимост, независимо от типа инсталация.

Устройствата съчетават в себе си физическо и цифрово управление за максимално удобство на потребителя. Пример за това е новият начин на отговаряне или прекратяване на повикване чрез накланяне на бутона на устройството, както и наборът от сензорно управление на други функции.

„От своя страна специално разработеното приложение Door Entry App Classe е създадено за лесна ежедневна употреба. След инсталирането му свързването на смартфона и Classe 100X16E се реализира само в няколко стъпки“, заявиха в заключение от Електро Плюс.

Повече информация за Електро Плюс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, BTicino

Сподели

Още от 3D технологии / IoT