Сподели

Елма-М-Груп: EcoStruxure Plant на Schneider Electric носи в себе си ДНК киберсигурност от най-високо ниво

17 септември 2021 г.

 

 

Кибератаките са все по-често срещано явление, а тяхната сложност непрекъснато нараства с времето. Затова, силните политики и процедури за киберсигурност придобиват особена важност за защитата на вашия бизнес, същевременно запазвайки непрекъснатостта на производството и постоянно високото качество.Schneider Electric има решение,което Ви помага да увеличите максимално доходността си, като защитите бизнеса си от кибератаки, а повече за него ще разберем днес от Елма-М-Груп, утвърдено инженерингово и търговско дружество, което предлага на пазара у нас иновативните разработки на глобалния специалист в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric.

 „Платформата EcoStruxure Plant е фокусирана върху стойността, с активиран Индустриален интернет на нещата (IIoT), отворена и оперативно съвместима системна архитектура, с която ще преминете от максимално увеличаване на ефективността на процесите към контрол в реално време на всички важни бизнес променливи, включително рискове по отношение на киберсигурността, рискове за безопасността (в.т.ч. екологични рискове), рискове за надеждността и най-важното оперативна доходност“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от Елма-М-Груп.

Обезопасете процесите си срещу външни заплахи 

Индустриалният Интернет на нещата поражда много нови възможности за бизнеса, докато процесите са добре защитени. С контролера Modicon M580 ePAC можете да обезопасите процесите си срещу външни атаки, благодарение на криптираната комуникация, осигурявайки високо ниво на проследимост с лесна конфигурация. „Той е първият високоефективен интегриран контролер, изграден за EcoStruxure™ Plant в отворена, гъвкава, надеждна, устойчива, безопасна и сигурна архитектура. Разполага както с резервни контролери, така и с контролери за безопасност (предпазен PLC SIL3) с вграден Ethernet и киберсигурност“, допълниха специалистите на компанията. 

Киберсигурността е в ДНК на продуктите и софтуера на Schneider Electric 

Schneider Electric предлага широка гама Ethernet-базирани инфраструктурни устройства с промишлена устойчивост сред които: 

  • Управлявани комутатори;
  • Неуправлявани комутатори;
  • Концентратори;
  • Преобразуватели;
  • Шлюзове;
  • Приемо-предавателни устройства;
  • Кабели;
  • Адаптери;
  • Софтуер за управление на мрежата и др. 

„Със серията Ethernet устройства получавате интелигентен и гъвкав начин за интегриране на Ethernet решения във вашата работа, от ниво устройство до ниво мрежа за управление и даже до фирмения Интранет“, споделиха още от Елма-М-Груп.

Повече информация за Елма-М-Груп АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп, Schneider Electric

Сподели

Още от 3D технологии / IoT