Сподели

Галерия от 3D елементи посрещна гостите на форума “Ден на отворени врати @B2N Your 3D Partner“

11 октомври 2020 г.

 

 

На 8 октомври в офиса на B2N в София се проведе Ден на отворените врати, изпълнен с много дискусии, демонстрации и технологии от света на 3D принтирането. Гостите имаха възможност да се запознаят с подробности за новите индустриални 3D принт решения, които предлага компанията. С оглед на глобалните тенденции за персонализация, автономност, гъвкавост, ефективност, зелено производство и разумно разпределяне на ресурсите, както и в отговор на пазарната нужда, пораждаща се от тези тенденции, B2N добавя нов широкоформатен 3D принтер на водещата компания Formlabs към портфолиото си. Екипът на Инженер.bg имаше удоволствието да бъде част от събитието и днес накратко ще Ви споделим как протече то.

 

Организаторите на събитието – фирма B2N, посрещнаха своите гости с коктейл за добре дошли в шоурума си в гр. София, по време на който гостите проведоха предварителна дискусия със специалистите от екипа на компанията, и имаха възможност да се докоснат до иновативното адитивно производство. Залата бе изпъстрена с мостри и детайли за различни индустриални сектори и наподобяваше своеобразна галерия от 3D елементи.

След това организаторите поканиха всички присъстващи в конферентна зала, където проведоха презентация за индустриалното приложение на 3D принтирането и новостите около самата компания, а фокусът бе поставен върху новият широкоформатен принтер на Formlabs, с който B2N обогатява портфолиото си.

По време на семинарната част гостите имаха възможност да разберат в детайли как работи машината, за кои индустрии е подходяща, с какви материали се използва. Тези подробности, както и още интересни акценти от презентацията, ние от Инженер.bg ще споделим с Вас съвсем скоро в следващата статия за B2N на виртуалните ни страници.

Събитието завърши с разходка из шоурума на копманията, по време на която посетителите зададоха своите въпроси, и имаха възможност да разгледат мострите и устройството на машините, както и да получат подробни обяснения от страна на екипа на B2N.

Всички детайли от провелото се събитие очаквайте в следващия подробен материал на Инженер.bg. Харесайте Facebook страницата ни, за да не пропускате новите ни публикации и да се информирате за технически иновации от инженерния свят.

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Сподели

Още от 3D технологии / IoT