Сподели

iNovativa: Интелигентната система VTouch Pro на Vitrea създава за Вас изцяло нов свят от функционалности

04 май 2023 г.

„VTouch Pro е безжичното бъдеще на домашната автоматизация“, коментираха пред ДигиталнаИндустрия.bg от компанията Иноватива, ексклузивен представител за България и Южна Европа на Vitrea. С развитието на технологиите „умните“ домове се превръщат във все по-усъвършенствано и предпочитано решение. Интелигентното управление на дома предоставя комфорта и удобството, необходими за съвременния забързан начин на живот. Също така сградната и домашната автоматизация имат положително влияние върху здравето на хората и околната среда. Те безспорно подобряват качеството на живот и допринасят за повишаване на енергийната ефективност. В следващите редове ще Ви разкажем за същността и предимствата на интелигентната система VTouch Pro. Продължете с четенето и се потопете в необятните възможности, които бихте могли да интегрирате в собственото си ежедневие, благодарение на партньорството на iNovativa с Vitrea.


VTouch Pro – оптимален избор за дома, офиса или хотела

„Vitrea е бранд, който се отличава със стилния дизайн, функционалността и възможността за персонализация на решенията си. VTouch Pro използва безжичната технология, разработена от Vitrea – ARANET. Интелигентната система за управление и контрол Ви предоставя всички типични предимства на сградната автоматизация, без необходимост от изграждане на скъпа инфраструктура, ремонти или сложни, кабелни инсталации“, коментираха от Иноватива.

„Всъщност VTouch Pro Ви дава много повече от ефективност, сигурност, удобство и комфорт, като разгръща изцяло нов свят пред Вас с натискането на само на един бутон“, добавиха българските интегратори.

ARANET е иновативна технология, разработена от R&D отдела на Vitrea. Тя използва уникалните предимства на RF Mesh (б.ред. радиочестотна мрежа), за да гарантира на системата надеждност и независимост от интериорните специфики. Двупосочната безжична комуникация на ARANET извежда домашната автоматизация на следващо ниво. Тя създава виртуална „паяжина“, свързваща инсталираните ключове VTouch Pro, за да осъществяват постоянна „комуникация“ и синхронизация помежду си.

 

Интелигентните ключове от серията VTouch Pro предоставят гъвкавост на управлението в домовете. То може да се осъществи през контролер, дигитално приложение или директно посредством автентичните превключватели VTouch Pro, функционално достъпни 100% от времето.

„Обменът на данни между VBox Pro Controller (оригиналният контролер, специално разработен за системата) и мрежата се осъществява светкавично и надеждно. Сам по себе си, той е лесен и интуитивен за употреба. Всеки обитател има възможността да създаде собствени сценарии от комбинирани режими и функционалности, а контролът върху интериора и екстериора на дома е изцяло в негови ръце“, поясниха специалистите.

„Освен цялостното решение за абсолютна свързаност, което VTouch Pro Ви предоставя, от Vitrea осигуряват допълнителна добавена стойност чрез впечатляваща интеграционна способност. VTouch Pro е съвместима с водещи контролери на трети страни, включително RTI, Crestron, Somfy и др., благодарение на своите IP/RS-232/RS-485 връзки“, допълниха от Иноватива.

V Touch Pro – решението за цифров дом

Иновативната безжична технология позволява хибридно управление – през мобилно устройство, контролер или дизайнерски ключове. Интелигентната система Ви осигурява феерия от преживявания и наслада за сетивата, при това без усилията, съпътстващи кабелната технология. Ключовете VTouch Pro са проектирани за универсална съвместимост към електрическата инсталация.

Контрол от всяка точка на света

Без значение дали сте на работа, почивка или се наслаждавате на уюта на дома, VTouch Pro Ви информира за случващото се и Ви дава пълен контрол в режим 24/7. С едно плъзгане на върха на пръста си можете да активирате всеки от Вашите предварително програмирани сценарии, да настроите дома си на режим „енергийна ефективност“, да осъществявате мониторинг на системите за сигурност, да управлявате светлините и засенчването, както и още много допълнителни екстри, влизащи в проекта, изготвен от Вашия интегратор.

Всеобхватно персонализиране за върховно преживяване у дома

„Освен възможността за създаване на собствен дизайн на ключовете, така че да се впишат в стила на всеки интериор, Vitrea Ви дава и пълен контрол над интелигентното управление, така че домът Ви да е напълно синхронизиран с ежедневието Ви. С календара на VTouch Pro създавате персонализирани сценарии за определена част от деня, които удовлетворяват рутинните Ви нужди, както и такива за конкретно настроение или специален повод“, поясниха специалистите от Иноватива.

С безкомпромисното управление на VTouch Pro максималното удобство е само на една ръка разстояние. То включва:

  • Програмиране на сцени: „Добро утро“, „Романтика“, „Парти“ и „Релакс“;
  • Настройка на микроклимата;
  • Настройка по време на ваканция за сигурност и енергийна ефективност;
  • ...както и всяко Ваше желание, съгласувано с интеграторите от Иноватива.

 

В началото на март т.г. (2023 г.), новият шоурум на iNovativa бе посетен от представители на Vitrea. Добрите практики на прогресивната българска компания и високият професионализъм на специалистите, съставящи екипа ѝ, са в основата на устойчивото партньорство между компаниите.

„За да отговорим на нарастващото търсене на решения от висок клас, ние разширяваме дейността си на нови за нас пазари на Балканите“, съобщиха от екипа на Иноватива.

Следете ДигиталнаИндустрия.bg за още подробности!

 

Повече информация за Иноватива ООД и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Иноватива (iNovativa), Vitrea

Сподели

Още от 3D технологии / IoT