Сподели

Искате ли технологията на дигиталните близнаци да работи за вас?

06 декември 2018 г.

SpaceCAD, наложен на пазара доставчик на инженерни софтуери, ви кани да се възползвате от 30-дневния безплатен тестов период на напълно  неограничен лиценз за софтуера Siemens NX. „NX е решение, доставящо последно поколение инструменти за дизайн, симулации и производство, което позволява на компаниите да реализират стойност от технологията на дигиталните близнаци”, съобщиха за Инженер.bg от компанията –  доставчик на софтуерните продукти на Siemens у нас.

„Софтуерът NX съдържа всичко необходимо за преобръщане на вашите бизнес представи, при това е изключително достъпен и лесен за използване, а изтеглянето му не съдържа големи файлове, които могат да забавят работния процес. За употребата му се изисква единствено имейл адрес“, коментираха от СпейсКад. „Необходимо е само да натиснете бутона „Старт“ и ние ще заредим нов виртуален компютър с всичко необходимо за опознаването на Siemens NX”, допълниха от българската компания.

Стартирането на софтуерната платформа може да се направи директно от вашия уеб-браузър. Kато допълнение към продукта, от българското дружество препоръчват употребата на приложението Citrix Workspace за напълно изрядна работа на NX.

Още едно предимство на Siemens NX е достъпното му използване от всяка една точка на света, като единственото условие е наличието на интернет връзка.

„Siemens NX е ефективно софтуерно решение на вашите проблеми. Съставен от всички необходими инструменти за конструиране, документиране, анализ и автоматизиция, Siemens NX ще направи вашите продукти по-качествени, а бизнеса ви – по-бърз и ефективен“, подчертаха още от фирмата.

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУК

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Сподели

Още от 3D технологии / IoT