Сподели

Програмата C4S на Atlas Copco със златен медал в категория "Иновации в облачните технологии"

09 май 2018 г.

Проектът Hybris Cloud for Client на утвърдения шведски производител на индустриални решения Atlas Copco бе отличен със златен медал в категория "Иновации в облачните технологии" на SAP Quality Award - регионалните награди за качество на един от най-големите разработчици на софтуер за управление на бизнес процеси, немската компания SAP. „Целта на проекта е да се стандартизират процесите на продажба и маркетинг, от първоначалното обаждане до поръчката, в над 200 търговски организации по целия свят“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Атлас Копко България.

Наградите за качество на SAP се връчват от 2005 г. всяка година. Те се присъждат на клиенти, които са постигали отлични резултати при внедряването на софтуерните решения на SAP. През 2017 г. броят на клиентите на компанията, номинирали свои проекти, е 223. Номинациите са разпределени в Европа, Близкия изток и Африка. Носителите на злато са общо 42-ма. Те автоматично се състезават на регионално ниво, където 12-те най-добри проекта в четирите категории "Бизнес трансформации", "Иновации в облачните технологии", "Бърза доставка" и "Иновации", са избрани от специално сформирано за целта жури. То е съставено от независими външни съдии, много от които са победители от предишни години.


Съдиите оценяват проектите въз основа на 10-те принципа за качество на SAP, в това число идентифициране и смекчаване на рисковете, както и използване на стандартните SAP функционалности и постигане на основните бизнес цели на проектите, които са били поставени.

“Това е най-високата награда на SAP, която бихме могли да спечелим”, заяви Агнес Дерби, мениджър на Atlas Copco по отношение на програмата Cloud for Sales. “C4S е първата успешна бизнес програма на нашата компания, която се прилага толкова бързо в глобален мащаб, отваряйки вратата за много други. В тази програма имаме три основни ценности: "Хора", "Уважение" и "Бизнес взаимодействие”. С нея свършихме огромна работа в ангажирането на бизнеса и това бе изцяло екипно дело“, допълни той.

Наградите SAP Quality Award 2017 бяха раздадени в края на месец април 2018 г.

Повече информация за Атлас Копко България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Атлас Копко България

Сподели

Още от 3D технологии / IoT