Сподели

Ритбул: Порталът на EPLAN е предизвикателство с цел по-качествен избор на данни

06 юли 2018 г.

Доброто качество на данните за дигитални устройства e много съществен фактор за модернизацията на съвременното инженерство. „Информационният портал на EPLAN прие това предизвикателство и увеличи данните за автоматизация към дигиталните решения, които инженерите могат да използват“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Ритбул, която предлага софтуерните продукти на EPLAN на българския пазар.

От началото на годината порталът се актуализира ежемесечно, а за потребителите вече е създадена и рейтингова функция при преглед на данните за автоматизация към устройствата. „Това е удобен начин за създаване на обратна връзка от ползвателите към производителите“, уточниха от Ритбул.

Централната платформа за данни за дигитални устройства в областта на автоматизацията на EPLAN е събрала досега над 800 000 набора данни от повече от 230 производители. Ежемесечното актуализиране на данните от началото на 2018 г. е в услуга както на потребителите, така и на производителите. Това води до подобряване качеството и актуалността на предаваните данни.

Вече и с рейтингова функция за качество

„Новата рейтингова функция, с която инженерите оценяват полезността на данните за автоматизация, предлага още по-добра възможност за създаване на високо качество от страна на производителите“, коментираха от българската фирма. „Потребителите могат да поставят оценки на предлаганото съдържание със „звездички“, като идеята е цифровите данни на продукта да се квалифицират по качество“, добавиха те. С помощта на тази обратна връзка от страна на специалистите, производителите получават ценна информация, за да знаят в каква насока да развиват данните.

Възможност за филтриране на високо оценените данни

Потребителите вече имат достъп до нова функция, а именно филтриране на данните за устройствата спрямо най-високо оценените продукти или спрямо броя изтегляния от инженерите. „По този начин потребителите ще знаят кои данни за устройствата по отношение на дадена продуктова група са най-одобрявани или се използват най-често“, поясниха от Ритбул. „Това зависи от рейтинговите оценки. Колкото по-интензивно инженерите използват рейтинговата функция, толкова по-точни резултати дава системата за филтриране на най-използваните данни“, подчертаха те.

С поглед към бъдещето

От месец април т.г. всички обикновени браузъри имат достъп до Lab Version на новия EPLAN Data Portal, в който потребителите могат да тестват новия интерфейс. Lab Version, която предлага преглед на новите функции за търсене, ще бъде разширявана с нови достъпни версии.

„Всички продукти на EPLAN Software & Services могат да бъдат намерени при нас, като официален дистрибутор на компанията, която предлага инженерните им решения и софтуер“, посочиха от Ритбул. „От 18 години ние се утвърждаваме не просто като фирма-доставчик, а и като отговорен партньор на нашите клиенти, на когото те могат да разчитат за разрешаването на проблемите си“, заявиха в заключение от фирмата.

Повече информация за Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Ритбул

Сподели

Още от 3D технологии / IoT