Сподели

Световният лидер в 3D принтирането EOS стъпва на пазара у нас в партньорство с B2N

01 септември 2020 г.

 

 

Фирма EOS e световен лидер в индустриалното 3D принтиране на метал и полимери, който предлага интегрирани решения за адитивно производство. В момента за компанията работят над 1250 човека в 15 държави, обслужващи клиенти по целия свят. EOS избра за свой официален представител в България утвърдената на нашия пазар компания за 3D технологии B2N. „Дойде моментът да обявим нашето ново партньорство, което успяхме да реализираме веднага след конференцията ни за 3D принтиране – Аdditive Days 2020. Поласкани сме, че EOS избраха точно нас и срещнаха в наше лице достоен партньор“, споделиха за Инженер.bg от българската компания B2N.

По отношение на индустриалното принтиране на метални части EOS са доказано име на международния пазар. Благодарение на патентованата им технология за метално лазерно синтероване и широкото портфолио от системи, материали и услуги, принтерите на EOS се отличават с постоянно високо качество и надеждност.

Принтирането с полимери на EOS е знаково за производството на пластмасови изделия, защото се отличава по две неща – принтира без спояващи агенти и без допълнителни инструменти, което е от определящо значение крайната част да е с по-високо качество и с по-ниска себестойност. „Трансформиращата им технология впечатлява с олекотените структури, с ниските разходи, с функционалната интеграция, индивидуализацията, както и с ускоряване на разработката и производствения цикъл“, допълниха от B2N.

Модулните решения на фирмата позволяват гъвкавост за нуждите на всеки клиент и могат да бъдат оптимално комбинирани, за да посрещнат спецификите на производството. „Може би най-голямото предимство на решенията на EOS е екосистемата им“, поясниха от B2N.

Технологичните им предложения могат да покрият всички етапи на производствения процес - от разработка през тестване в малки серии до серийно индустриално производство. Богатият избор от материали прави възможна реализацията на иновативни идеи в много различни индустрии – от медицина и авиация до автомобилна промишленост, мода, лайфстайл продукти и мн.др.

Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: EOS, B2N

Сподели

Още от 3D технологии / IoT