Сподели

Teletek Cloud – облачното приложение на Телетек Електроникс за отдалечен достъп на системи за пожароизвестяване

22 декември 2022 г.

 

 

Развитието на облачните технологии позволява ненадминати удобства и улеснява живота ни многократно. Така, благодарение на най-новата разработка на водещия български производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс – Teletek Cloud, можем не само да спестим време, но и да оптимизираме дейностите по поддръжка на системите. „Базирано на най-съвременни технологии, приложението осигурява отдалечен достъп, мониторинг и поддръжка в реално време на всички адресируеми пожароизвестителни системи iRIS със защитена връзка, поддържащи облачни функции. Това са панелите iRIS8 от версия на фърмуера 1.1.1 и по-нова, както и новият iRIS4, който ще бъде наличен на пазара през първото тримесечие на 2023 г.“, анонсираха за ДигиталнаИндустрия.bg специалистите от Телетек Електроникс.

„Облачното приложение дава възможност да бъде проследено в реално време състоянието на всички свързани към системата обекти, да се проверяват текущи и минали събития и да се известява на мобилно устройство при възникване на ситуация. По този начин, от една страна си гарантирате много по-бърза, адекватна и ефективна реакция, а от друга – значително ще редуцирате времето и усилията по поддръжката на пожароизвестителната инсталация“, коментираха от българската компания.

Основни функции и характеристики на Teletek Cloud:

  • Отдалечен достъп, наблюдение и поддръжка на всички свързани iRIS адресируеми пожароизвестителни системи с Cloud функции;
  • Управление на множество различни обекти от една точка;
  • Текуща проверка на състоянието на системата – състояние на луп, зона и устройство; активиране състояние на входно/изходни модули;
  • Изпращане на съобщения на телефона в реално време;
  • Изпращане на e-mail при събития пожар, повреда и предупреждение;
  • Геолокация с Google Maps;
  • Поддръжка на множество потребители с различни нива на достъп;
  • Лесен за работа, интуитивен интерфейс.

 

От обучителното видео по-горе можете да разберете как да се регистрирате безплатно за облачното приложение на Телетек Електроникс  и да се възползвате от всички предимства, които то предоставя!


Повече информация за Телетек Електроникс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс, pixabay.com

Сподели

Още от 3D технологии / IoT