Сподели

Трокут Тест Груп: Надградете проверката за дефекти на детайли с платформата с изкуствен интелект Acumen AI на Ash

12 октомври 2022 г.

 

 

Платформата Acumen AI, разработена от компанията Ash Technologies, използва система за видеоанализ с т.нар. „дълбоко обучение“ от следващо поколение. Тя автоматично идентифицира, открива, класифицира, измерва и преброява широк спектър от дефекти по детайлите. „Внедряването на изкуствения интелект в Acumen AI значително ще повиши ефективността на производството, ще изключи човешките грешки и ще увеличи производителността“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от доказаната търговска фирма Трокут Тест Груп, която предлага изделията на Ash в България.

Възможностите на Acumen AI могат да се използват за разработка на собствени модели системи за машинно обучение, съобразени с конкретните нужди на потребителя, като тази разработка може, също така, да бъде извършена от специалистите в компанията Ash Technologies.

Предимства на платформата Acumen AI

Възвръщаемост на инвестициите

Acumen AI е в състояние значително да увеличи производителността и да намали материалните отпадъци. Друго предимство са намалените разходи за инспекция и за обслужване.

„С помощта на Acumen AI проверката на детайли от критична важност се извършва за милисекунди. Платформата ще Ви помогне да отстраните грешките на оператора, да минимизирате риска и да избегнете бракуването на партиди, като по този начин защитите репутацията си на надежден производител. Acumen AI ще се изплати и ще осигури значителна възвръщаемост на инвестицията“, поясниха от Трокут Тест Груп.

Самообучение

Потребителите могат да тренират с Acumen AI за постигането на желаните резултати. Те могат да обучават и разработват свои собствени сложни програми за бързо идентифициране на дефекти в продуктите в съответствие с конкретните специфични нужди.

„Платформата Acumen AI е интуитивна, лесна за обучение и усвояване“, категорични са от Трокут Тест Груп.

Автономност

С Acumen AI може лесно да автоматизирате своя процес. „Премахнете субективния фактор и елиминирайте човешката грешка, увеличете ефективността и интегрирайте роботи и коботи в технологичните процеси, за да освободите ценни ресурси за работа по други проекти”, допълниха българските специалисти.

Генериране на отчети

Събраните данни могат да се използват за непрекъснато обучение и подобряване на процеса. Генерирайте задълбочени подробни отчети директно с помощта на Acumen AI. „Потребителите могат да извеждат изображения, статистики за неизправности и персонализирани отчети с данни за подобряване на статистическия контрол на процеса“, поясниха още от Трокут Тест Груп.

Acumen AI автоматично идентифицира, открива и класифицира продуктовите дефекти, насочва операторите на асемблиращите линии, контролира роботи и коботи, генерира отчети на базата на събраните данни, увеличава максимално производителността и елиминира човешката грешка. „Acumen включва универсална камера с възможности за увеличаване, която позволява проверяването на детайли с различни размери с широк диапазон на полето за наблюдение“, заявиха още от Трокут Тест Груп.

Повече информация за Трокут Тест Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Трокут Тест Груп, Ash

Сподели

Още от 3D технологии / IoT