Сподели

Визуализирайте и валидирайте идеите за Вашите виртуални проекти в серия безплатни уебинари от Солтех

17 юни 2020 г.

Открехнете вратата към нови пазарни възможности! Ускорете производствените процеси до достигане на максимална ефективност и спечелете лидерски позиции. Научете как с безплатните уебинари на Солтех през юни и юли, посветени на CAM програмирането с решения на Siemens Digital Industries Software. „Визуализирайте и валидирайте идеите си с последно поколение в технологиите – дефиниране на база на модела (MBD)“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от компанията.

NX CAM фрезоване с до 3 оси симултантно“ на 25 юни 2020 г.

На 25 юни 2020 г., от 14:00 до 14:40 ч. представителите на техническия бранш могат да се запознаят в подробности с NX CAM фрезоване с до 3 оси едновременно. Лектори на онлайн събитието ще бъдат г-н Георги Бейрийски и г-н Георги Бахчеванов, които ще разкажат повече за високоскоростното грубо фрезоване, отнемането на остатъчен материал чрез IPW, финиша и супер финиша на сложни повърхнини и управлението на интерактивни региони при операция Contour Area. „А за всички присъстващи сме подготвили ексклузивно промоционално предложение“, допълниха още от дружеството.

Уебинарът е напълно безплатен, като се изисква единствено предварителна регистрация, която може да бъде направена от ТУК!

 

„Solid Edge 2D Nesting – оптимален разкрой на листов материал“ на 2 юли 2020 г.

„Всички производители от металообработващата промишленост могат да оптимизират конструкторските си процеси и продуктивността в дизайна на изделия от листов материал“, заявиха от Солтех. Домакините очакват своите виртуални гости на 2 юли 2020 г., от 14:00 до 14:40 ч., за да разберат повече за оптималния разкрой на листов материал със Solid Edge 2D Nesting. Лектори на уебинара ще бъдат г-н Георги Стоянов и г-н Георги Бахчеванов, които ще представят техники за намаляване времената за разкрой и разхода на материал, автоматичен разкрой на големи и сложни форми, разкрояване чрез използване на различни по размер листове и използване на ново поколение алгоритъм за разкрояване.

Уебинарът е напълно безплатен, като се изисква единствено предварителна регистрация, която може да бъде направена от ТУК!

 

Промо пакети Solid Edge Electrical с 50% по-ниска цена до края на юни

Темата за CAM програмирането с продукти на Siemens Digital Industries Software не се изчерпва дотук. „И през месец септември ще продължим нашата програма с още 2 уебинара като част от поредицата за CAM програмирането“, обявиха организаторите от Солтех.

А всички, които все още не са се възползвали от промо пакетите Solid Edge Electrical за механичен и електро дизайн, симулации, техническа документация, управление на данни и мн.др., могат да го направят до края на месец юни и да получат своята отстъпка за -50% от цената. Подробности ще намерите ТУК, както и на Промо.bg!

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето