Сподели

Компания от ново поколение: Иновациите на МОС Роботикс Ви отвеждат на пътешествие в бъдещето на мебелното производство

25 март 2023 г.

 

 

Индустрия 4.0 Ви очаква! Присъединете се към екипа на уникалната за пазара компания – МОС Роботикс

МОС Роботикс е доказана българска компания, която присъства на международните пазари чрез брандовете си МОС Роботикс, МОС Консулт и imos Service,  специализирани в софтуерната разработка, поддръжката и имплементацията на единични машини за мебелната индустрия и роботизирани системи. „Ние предоставяме на клиентите ни иновативни решения от лидерите в световен мащаб Homag Group (търговски и сервизен партньор) и KUKA Robotics (системен партньор). Също така разработваме роботизирани клетки и софтуерните продукти, които ги автоматизират. Целта ни е да се развиваме успоредно със световните иновации и тенденциите на Industry 4.0. Свързваме нашите клиенти и партньори със света на четвъртата индустриална революция чрез ERP и MES интерфейси, imos CAD CAM импортиране на данни и известия за интелигентни устройства, налични за продуктите на Apple (iPad, iPhone и Apple watch) и др.“, поясниха от компанията пред ДигиталнаИндустрия.bgOще подробности за дейността й ще научите от следващите редове.

„Нашата гама от услуги, машини, системи, както и съответните софтуерни продукти ни правят уникални за пазара. Асортиментът ни обхваща както индивидуални машини така и свързани производствени линии за индустриално производство на производство на мебели и мебелни детайли. Клиентите ни се доверяват като доставчик на високотехнологични машини и системи на доказани производители от партньорската ни мрежа, както и като разработчик на роботизирани системи и софтуерни решения, които намират отлично приложение в производството на мебели, интериорния дизайн, металообработката , машиностроенето и др.“, поясниха от екипа на МОС Роботикс.

Дейността на компанията е съсредоточена в следните направления:

 • Дигитализация на процесите по дизайн, поръчка и производство на мебели и мебелни детайли;
 • Доставка, поддръжка и сервизиране на машини за мебелната индустрия;
 • Доставка, поддръжка и сервизиране на машини за производство на сглобяеми сгради от дървесен материал;
 • Разработка на роботизирани системи, поддръжка и доставка на индустриални и колаборативни роботи.

 

Една история за прогреса в мебелната индустрия

Групата от дружества стартира с основаването на МОС Консулт като софтуерен дистрибутор на CAD/CAM системи с основен партньор imos AG. Впоследствие марката еволюира, създавайки своите направления imos Service, МОС Роботикс и МОС Академи с една обща цел – разработка на иновации и подпомагане на мебелната индустрия в световен мащаб. Професионалистите от екипа ѝ разполагат с повече от 15 години опит зад гърба си в сферите автоматизация, машини, софтуер и роботика. Вследствие от дълбоките им познания и упорития им труд е създадена широка гама от иновации, която се е наложила на пазара.

„Благодарение на нашите инженерни и софтуерни познания, се доказахме като световен лидер в областта. Ние сме обединени от идеята за непрекъснато усъвършенстване и перфекционизъм, а мисията ни е да предоставяме иновативни продукти и високо качество на услугите – стремеж, който се е утвърдил като стандарт за практиката ни“, добавиха експертите от компанията.

МОС Роботикс е сред лидерите в мебелната индустрия. „Двигателят“ на компанията е младият и отдаден екип с повече от 75 специалисти, който уповавайки се на дългогодишните ѝ ценности и стратегическа ориентация, е отговорен за постигането на тази респектираща позиция. „Благодарение на служителите, партньорите и клиентите ни, нашата фирмена философия остава константна независимо от мащаба и пазарния ни дял“, споделиха от компанията.

Специализираните услуги на МОС Роботикс, от които можете да се възползвате, включват:

 • Професионални услуги;

„В тази категория включваме всички дейности от жизнения цикъл на Вашите машини и системи: от смяната на резервни части, инспекции и поддръжка, до дистанционен съпорт или модернизация и обучителни програми. Също така предоставяме оптимални услуги и индивидуални консултации, извършени от опитни специалисти. Ние предлагаме персонализирани решения, които са изработени съобразно изискванията на Вашата компания“, информираха от дружеството.

 • Сервизни техници;
 • Дистанционна поддръжка;
 • Резервни части;
 • Модернизация;
 • Програмиране на софтуерни системи, машини и роботи;
 • Дистанционни и присъствени обучения.

 

Ако искате да сте част от устойчива и иновативна компания, която „чертае“ бъдещето на индустрията, разгледайте обявите за отворени работни позиции на МОС Роботикс в микросайта на компанията в Инженерингова борса на Борса.bg.

 

Повече информация за МОС Роботикс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: МОС Роботикс (MOS Robotics)

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето