Сподели

Надникнете в света на Индустрия 5.0 с решенията за по-ефективно производство на Солтех и Konica Minolta

17 октомври 2023 г.

 

 

На 25 октомври 2023 г. в палата 7 на Пловдивския панаир фирма Солтех ще вземе участие в уникално по рода си събитие, организирано съвместно от Universal Robots и Konica Minolta, което е посветено на фабриката на бъдещето. То ще представи иновативни решения за автоматизация на производството от следващата индустриална революция – Индустрия 5.0. Гостите на проявата ще имат неповторимата възможност за първи път да се докоснат, открият и станат свидетели на демонстрации на живо на най-съвременните решения за автоматизация на различни производствени процеси с колаборативните роботи на Universal Robots и смарт системите за видеонаблюдение на Konica Minolta.

„Събитието ще Ви отведе на вълнуваща разходка там, където хора и роботи създават Индустрия 5.0 заедно! Посетителите ще могат да видят и тестват на място едни от най-модерните технологични решения за автоматизация на производството. Солтех ще участва с три демонстрации, показвайки разнообразните ползи и приложения на коботите Universal Robots в производствените процеси“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещата българска инженерингова компания Солтех, официален представител на Universal Robots у нас.

Лектори по време на проявата ще бъдат г-н Лушан Даикону, мениджър развитие на продажбите за Aдриатика и Балканите в Universal Robots; Елена Дречева, управляващ директор на Коника Минолта България; Антон Крантев, ръководител на екип „Интелигентно видеонаблюдение“ в Коника Минолта България, и д.т.н. Бахадур Ибрахимов, ръководител „Производство и роботика“ в развойния център за иновативни решения на Коника Минолта България.

„Не пропускайте да откриете нови възможностите за по-ефективно и оптимизирано производство на най-голямото изложение за колаборативни роботи на Universal Robots и системите за видеоанализ на Konica Minolta. Входът е свободен, като е необходима единствено предварителна регистрация“, допълниха още специалистите от Солтех.

Всички гости на събитието ще имат възможност да:

 • Получат информация за най-новите и актуални тенденции в промишлената автоматизация и роботиката директно от Universal Robots, Konica Minolta и техните партньори;
 • Открият решение за производствените предизвикателствата, касаещи недостига на квалифицирана работна ръка, навременното разпознаване на дефекти в производствения процес и минимизирането на брака;
 • Видят демонстрации на решения и технологии за автоматизация от последно поколение и да обменят ценен опит и добри практики с български и международни фирми. 

 

Програма:

 • 09:30 - 10:30 Регистрация / Изложение/ Демонстрации
 • 10:30 - 10:40 Откриване – Елена Дречева, Управляващ директор, Коника Минолта България
 • 10:40 - 11:00 Тракия Икономическа Зона
 • 11:00 - 12:00 Фабриката на бъдещето: Иновативни решения за автоматизация на производството – презентационен панел
  • 11:00 - 11:20 Universal Robots
  • 11:20 - 11:40 Konica Minolta / FORXAI
  • 11:40 - 12:00 FORXAI Cobot
 • 12:00 - 13:00 Обяд / Изложение/ Демонстрации
 • 13:00 - 14:00 Добри практики – дискусионен панел
 • 14:00 - 15:30 Нетуъркинг / Изложение/ Демонстрации

 

Пригответе се да посрещнете Индустрия 5.0 и да се докоснете до най-новите и модерни решения и технологии за фабриката на бъдещето!

Кога: 25 октомври (сряда) 2023 г., от 09:30 часа;

Къде: Палата 7 на Международен пловдивски панаир;

Вход свободен, след предварителна регистрация от ТУК!

 

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех (Soltec), Konica Minolta, canva.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето