Сподели

Да подходим с въображение към бъдещето на дигитализацията с първия виртуален форум на Festo

13 юли 2020 г.

 

 

COVID-19 трансформира много процеси и отвори широко „вратата“ към дигитализацията на производствените дейности. Водени от пионерския си дух, от Festo се обръщат с покана към всички свои клиенти и партньори да направят заедно следващата стъпка, като се включат в първото виртуално изложение на немския технологичен лидер.

На 15 и 16 юли ще се проведе първият виртуален форум на Festo, който ще премине под надслов: „Интелигентни. Гъвкави. Дигитални („Smart. Flexible. Digital“). Онлайн посетителите ще могат да разгледат истински изложбени щандове с продуктите на Festo. „Нашата компания е аранжирала в съответствие с мотото не само щандовете, но и иновативния начин, по който ще представим експонатите на потребителите. Ние подредихме истински щандове, за да могат посетителите да добият реална представа за продуктите от динамичните дисплеи и да обсъдят с нашите специалисти иновациите, които са в състояние да стимулират развитието на техния бизнес“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Фесто ЕООД.

Цифровизацията, производството на малки серии, опазването на климата и демографските промени – това са основните теми на автоматизираното производство за глобалния технологичен лидер Festo. Компанията ще покаже редица свои решения, като онлайн посетителите ще имат възможността да видят последните нововъведения и акценти в реално време.

Основните теми на изложението са четири:

 - Дигитализацията ускорява успеха;

 - Как да спечелим при производство на партиди само от един брой;

 - Ефективното производство води бързо до устойчиво развитие;

 - Да подходим с въображение към бъдещето.

Фесто кани всички заинтересовани специалисти да посетят виртуалното изложение, за да обменят опит с експертите на компанията, както и да се регистрират за многобройните презентации на живо. Паузите могат да се използват за чатове в реално време и за разширяване на мрежата на потребителите. За тази цел ще има достъпни няколко чат стаи.

Регистрацията може да направите ТУК.


Изложението ще отвори „врати“ на 15 юли в 9:00 часа българско време.„Нека превърнем виртуалното изложение на Festo в реалност! Вашето участие и регистрация са напълно безплатни“, информираха още от Фесто.

Програмата на презентациите може да видите ТУК.


Повече информация за Фесто ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Източник на снимковия материал: Фесто ЕООД, Festo

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето