Сподели

Присъединете се към безплатния уебинар на Солтех за „Оптимален дизайн на листов метал със Solid Edge“

08 октомври 2020 г.

 

 

Оптимален дизайн на листов метал, лекота и по-висока ефективност при процесите на металообработка с едно от най-добрите решения в индустрията Solid Edge CAD. С тази тема са подготвили да ни запознаят експертите от Солтех на своя безплатен уебинар през октомври. Събитието ще се състои на 15 октомври (четвъртък) от 14:00 до 14:40 часа, а всички желаещи могат да се присъединят онлайн към него.

Лектори на уебинара са добре познатите лица на компанията – господата Георги Стоянов и Георги Бахчеванов, водещи специалисти с дългогодишен опит в решенията за дигитализация на индустрията.

„Solid Edge съчетава скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн – постижение, което е достигнато благодарение на синхронната технология“, обясниха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирмата. „Най-новата версия на софтуера предлага съвременни и иновативни възможности в продуктовия дизайн, по-висока ефективност на работния процес и притежава всички необходими функции, за да доведе продукта до следващото ниво“, допълниха те.

По време на онлайн формата присъстващите ще научат:

  • Как да разработват моделите си с по-малък брой стъпки;
  • Да нанасят промени лесно по време на всеки един етап от Вашият дизайн;
  • Техники да създават готова за производство разгъната геометрия;
  • Да използват уникални функции за по-лесно изграждане на сложни компоненти;
  • Най-новите подобрения в модула Solid Edge Sheet Metal.

 

Можете да заявите своето присъствие чрез регистрационната форма ТУК!

 

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето