Сподели

Ротек: Надеждни и производителни критични процеси с новата платформа FLEXHA 5000 I/O на Rockwell Automation

25 ноември 2022 г.

 

 

Искате да преминете към по-надеждно и гъвкаво I/O решение? Модулите FLEXHA 5000 са най-новата I/O платформа на Rockwell Automation. Използвайки тази платформа, ще намалите сложността и разходите за оборудване чрез използване на по-удобен за интегриране дизайн. „Модулите FLEXHA 5000 подобряват комуникацията, благодарение на 1 Gb EtherNet/IP мрежовата свързаност, предлагайки по-висока скорост и по-голяма пропусквателна честотна лента. Намалявайки времето за престой и разработка при едновременно ограничаване на разходите, тази платформа е проектирана да предложи по-интелигентно и по-ефективно I/O решение“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от доказаната българска инженерингова и търговска фирма Ротек, официален дистрибутор на Rockwell Automation за България.

Преминете на следващо ниво с новите модули FLEXHA 5000

I/O модулите включват авангардна технология за създаване на по-гъвкави и ефективни I/O решения. Тези решения позволяват на потребителите да работят с лекота, като се отличават с висока експлоатационна готовност, повишена производителност и лесна поддръжка.

Интегрирайте решения за Вашата свързана производствена система Connected Enterprise

Следващото поколение I/O решения е проектирано за различни индустриални приложения. „I/O модулите FLEXHA 5000 са надеждни и гъвкави, позволявайки на потребителите да избират I/O връзки, които най-добре отговарят на техните оперативни нужди. Тази платформа осигурява удобно монтиране на интегрирани I/O връзки за безопасност и базови I/O връзки за управление на технологични процеси в един и същи рак, намалявайки сложността и разходите за оборудване“, поясниха българските специалисти.

Запознайте се със следващото поколение I/O решения

Открийте как можете да включите това иновативно I/O решение във Вашите технологични процеси. Стартовият комплект за I/O модул FLEXHA 5000 е пакетно предложение с отстъпка, което осигурява всичко необходимо за начало на работа с I/O платформата на Rockwell Automation от следващо поколение.

„Потребителите могат да увеличат производителността, като същевременно намалят времето за престой и разходите ”, допълниха от Ротек.

Важни предимства на модулите FLEXHA 5000

  • Намалява се времето за проектиране чрез тясна интеграция с набор от инструкции в системата PlantPAx;
  • Позволяват удобно монтиране заедно на интегрирани I/O връзки за безопасност и базови I/O връзки за технологични процеси;
  • Софтуер Studio 5000 Logix Designer;
  • Гъвкавост в дизайна и поддръжката. Намалява се времето на престой с опростено премахване и инсталиране под напрежение (RIUP) и лесни онлайн промени;
  • Готовност за включване в технологични процесни приложения. Поддръжка на резервирането на контролера ControlLogix 5580 в приложения с висока експлоатационна готовност от софтуера Studio 5000 Logix Designer (версия 35 или по-нова) и осигуряване на по-последователни операции с повишена надеждност;
  • Универсални I/O връзки. Гъвкав избор на I/O връзка, която може да се конфигурира за канал в софтуера Studio 5000® (версия 35 или по-нова) като аналогов (с възможност за HART) или дискретен сигнал, вход или изход.

„Новите I/O модули FLEXHA 5000 бяха демонстрирани за пръв път пред посетителите на изложението Automation Fair, което се проведе на 16 и 17 ноември т.г. в Чикаго. Това двудневно събитие традиционно събра експерти и лидери по индустриална автоматизация от цял свят, за да представи най-новите постижения, стратегии и доказани най-добри практики в услуга на потребителите и за подобряване на индустриалните приложения за постигане на по-високи резултати“, коментираха още от Ротек.

Повече информация за Ротек ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Ротек, Rockwell Automation

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето