Сподели

SpaceCAD: Стратегии за дигитализация и други вълнуващи възможности Ви очакват на Siemens Realize Live 2020

09 юни 2020 г.


 

Realize LIVE представя дигиталното пространство с насочени към човека подходи за дигитална трансформация на бизнеса. За първи път събитието Realize LIVE на Siemens Digital Industries ще се проведе онлайн и участието в него ще бъде напълно безплатно. В рамките на два дни – на 23 и 24 юни 2020 г. можете да станете част от общността на Siemens Digital Industries и да проведете разговори с доказани експерти. „Нека се учим един от друг, за да ускорим иновациите, да си сътрудничим и решаваме проблеми, за да стимулираме дигиталната трансформация, чрез която да произвеждаме по-добри продукти, по-бързо и на по-ниска себестойност. Регистрирайте се сега, за да бъдете част от историята“, призоваха от SpaceCAD, официален партньор и представител на продуктите и услугите на Siemens за България.

Тази година Realize Live ще включва 12 различни NX сесии – в шест от които имате възможността да се включите в първия ден от събитието, а в останалите шест – във втория ден. Всички те започват от вторник, 23 юни, с темата: „Създайте Вашите продуктови дигитални двойници”. Ще бъдат представени и някои от най-интригуващите акценти от най-новата версия на NX, чиито предимства позволяват развитието на стратегия за дигитализация и Ви помагат да изградите цифровия близнак на Ваш продукт по-бързо от всякога. Тук ще смесим презентация и демонстрация на живо на някои от вълнуващите нови възможности, които ще бъдат достъпни за участниците и след конференцията”, уточниха от SpaceCAD. 

Регистрирайте се за участие в Siemens Realize Live 2020. Разберете как иновациите, ориентирани към човека, създават стойност и Ви помагат да успеете.

  

Ето някои от сесиите на Siemens Realize Live 2020, които очаквайте на 23-ти и 24-ти юни: 

 - NX – Създайте дигитален двойник на Ваш продукт;

 - Проектиране на електрическия самолет на Bye Aerospace; 

 - Sketcher – по-висока производителност чрез предсказуемост; 

 - NX Checkmate в Collins Aerospace; 

 - Работа с новият инструмент за измерване; 

 - Откриване на стойността в ECAD/MCAD сътрудничеството; 

 - NX CAD: Геометрични ограничения в асемблиран модел и ставни връзки; 

 - Model Based Definition – Успехи и предизвикателства; 

 - NX Design за адитивно производство чрез 3D печат.

Разгледайте пълния списък на NX сесиите и се регистрирайте за участие в Siemens Realize Live 2020.

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, siemens.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето