Сподели

ABB и Rittal в активно сътрудничество с цел дигитализацията на индустриални приложения

20 август 2018 г.

Технологичните лидери ABB и Rittal обявиха ново стратегическо партньорство на глобално ниво. Въз основа на доказания си опит в областта на непрекъсваемото електрозахранване, двете фирми ще обединят сили в стремежа си да разширят своя подход към модулната, надеждна и високодостъпна инфраструктура в центровете за данни, основно в държави от Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Благодарение на съвместната глобална мрежа от търговски, инженерингови и обслужващи екипи на двете компании, ABB и Rittal възнамеряват да осъществят общ стратегически подход, съсредоточен върху концепцията и развитието на модерни центрове за данни“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от АББ България.

Тези нови гъвкави решения за дейта центровете, като например наскоро отворилият врати Secure Edge (SEDC) с HPE, са предназначени за тежки индустриални среди и имат за цел да помогнат на клиентите да дигитализират своите процеси.

Добрите партньорски отношения с ABB предоставят на нашите клиенти експертните познатия на два световни лидера в областта на информационните технологии, които се допълват перфектно помежду си. Нашите доказани решения помагат на компаниите да интегрират необходимата им IT инфраструктура с цел да се адаптират изцяло към дигитализацията“, заяви г-н Андреас Кайгер (Andreas Keiger), изпълнителен вицепрезидент на глобалното IT бизнес звено на Rittal.

ABB доставя UPS системи и решения за електроразпределение на Rittal. Двете компании се съгласиха с идеята да задълбочат своето сътрудничество на международно ниво“, коментираха от българския офис на ABB.

Нова ера на дигитализирани изчисления

Съвременните центрове за данни са от съществено значение за икономиките, при които Интернет на нещата (IoT) генерира огромно количество данни, осигурявайки слаба латентност, сигурност и надеждност на дигиталните процеси, необходими при много сценарии от Индустрия 4.0.

Съвместните IT референтни проекти на ABB и Rittal включват критични инфраструктури, като например изграждането на нов център за данни на европейско летище. Друг такъв мащабен проект е дейта центърът Lefdal Mine. „Той е предназначен да предоставя колокационни услуги с максимална сигурност и висока енергийна ефективност. Изграден е в изведена от експлоатация рудодобивна мина в Норвегия и има IT капацитет от над 200 MW в първата фаза на разширяване“, обясниха от АББ България.

По този проект двете водещи компании работят ръка за ръка, предлагайки цялостна мащабируема IT инфраструктура за много гъвкаво приложение на информационните системи.

Повече информация за АББ България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Повече информация за Ритал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

                                                                                                                           

Източник на снимковия материал: АББ България, ABB

Сподели

Още от Град на бъдещето