Сподели

За системата GRMS на iNELS и умните хотели, които превръщат клиентите си в приятели

01 август 2019 г.

Все по-достъпно, целесъобразно и лесно е в домовете си да правим най-различни интелигентни подобрения. Както е казал мъдрият ни народ „с хубавото лесно се свиква“ и затова, когато отидем на почивка, вече търсим място, което да ни осигури още по-висок стандарт, комфорт и удобства. За да отговори на търсенията и очакванията на съвременния клиент и хотелиерския бизнес, иновативният бранд iNELS предлага разнообразни конфигурации и решения. Guest Room Management System (GRMS) е едно от тях, а ето и какво разказаха пред Инженер.bg специалистите от българската компания.

В новите хотели умните технологии не са просто опция, те вече са необходимост. Удовлетворението на гостите е ключов фактор за постигането на висок рейтинг, затова всичко трябва да работи както колаборативно, така и сепаративно с цел осигуряване на оптимален комфорт. Първият елемент от цялостното Smart решение, до който ще се докоснат гостите, е изключително важен за тяхното цялостно впечатление и от iNELS са помислили за това.

Ето какво включва Guest Room Management System (GRMS):

Четец за карти RFID

Гостите се вълнуват още при вида на атрактивния дизайнерски стъклен четец за карти RFID, а след като стигнат до функционалностите му, изненадата е още по-приятна. Четецът има функция за сигнализация при влизане в стаята и интуитивен потребителски интерфейс с индикатори за обаждане на оператор, почистване на помещението или за уведомяване, че гостът не иска да бъде безпокоен“, разказаха от iNELS.

И всичко това само с едно докосване на съответния бутон. Системата позволява да се настроят определен брой модели съобразно предпочитанията на госта и те да се активират автоматично при влизане в стаята след идентификация. 

Мултимедиен плеър LARA

Стъклени панели, които отговарят за регулиране на температурата, осветлението, както и за управление на мултимедийния плеър LARA с вградени високоговорители, се разполагат удобно в цялото помещение.

Системата за управление на стаите, която предлагат iNELS, помага да се създаде среда, която позволява на гостите да се чувстват сякаш са у дома си. „Атмосферата в хотелската стая трябва да е приятна и лесно адаптируема спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент“, подчертаха от iNELS. Освен безкомпромисен комфорт, системата осигурява и ефективно управление на сградните инсталации, така че да допринася за пестенето на енергия. 

Електроинсталацията се изпълнява чрез BUS кабелна система. Тя е създадена главно за хотели и предлага удобен и лесен контрол на всички нива – стаи, рецепция, ресторанти и др.

За оборудването на един наистина умен хотел с GRMS, iNELS предлага пълна гама от устройства, които лесно и удобно се инсталират в хотелски стаи. Продуктовият асортимент на компанията в това направление включва решения за:

 - Стъклени контролери, управлявани чрез докосване;

 - Контрол на температурата;

 - Задвижващи механизми;

 - Конвертори;

 - Входни модули;

 - Безжични детектори;

 - Управляващи механизми за димери;

 - Превключващи задвижващи механизми;

 - HVAC контрол;

 - Системни единици;

 - Контрол на входа;

 - Стандартни драйвери;

 - Аксесоари.

Повече информация за продуктите, които Елко ЕП предлага, можете да намерите ТУК.

www.smarthomebulgaria.bg

Източник на снимковия материал: smarthomebulgaria.bg

Сподели

Още от Град на бъдещето