Сподели

Технологии на Socomec за дигитализация на енергията. Какво е бъдещето на енергийния мониторинг?

28 септември 2018 г.

Разработвайки продукти за интелигентните съоръжения на днешния и бъдещия ден, Socomec се стреми да свърже света на енергията с дигиталната революция. Целта е ясна: намаляване на инсталационните разходи, повишаване на производителността, осигуряване на надеждно електрозахранване и улесняване на енергийния мениджмънт за критичните приложения.

Измервателните устройства на бъдещето вече са тук

„През 2014 г. Socomec революционизира света на измервателните устройства, като създаде решението DIRIS Digiware – първата измервателна система, която предлага ненадмината гъвкавост и лекота на инсталация, съчетана с опростено свързване и конфигурация. Днес Socomec продължава да проектира, разработва и тества иновативни решения за енергийна ефективност”, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма DTS – „Цифрови преносни системи“, ексклузивен дистрибутор и сервизен център на Socomec за България.

Благодарение на своите революционни технологии, компанията поставя отново качеството във фокуса на иновациите, за да спести време на потребителите и да осигури безпроблемна ефективност.

Иновативни технологии за по-голяма простота и производителност

„Socomec разработи три технологии, които са интегрирани в новите енергийно-ефективни продукти, за да пести време, да осигури ефективност и да улесни инсталацията и поддръжката“, поясниха от DTS – „Цифрови преносни системи“.

За технологията PreciSense

Измервателните устройства на Socomec предефинират стандартите за точност на измерване. Технологията PreciSense осигурява 100% надеждна прецизност за цялата измервателна верига.

Тя гарантира точността на измерванията за пълната измервателна верига; надеждни измервания, както и определяне на съответните коригиращи действия.

За технологията VirtualMonitor

Технологията VirtualMonitor позволява на потребителите да инсталират решение за мониторинг на всички нива на съоръжението. Тя осигурява рентабилно решение за мониторинг на устройствата за защита.

Достъпът до мониторинга на устройствата за защита обхваща цялата електрическа инсталация, реализира се дистанционно и в реално време, без допълнителен хардуер или окабеляване. Предлага се само с DIRIS Digiware AC или DIRIS A-40 с iTR сензори.

За технологията AutoCorrect

Технологията AutoCorrect гарантира, че оборудването е свързано правилно по всяко време, като се избягват настройки на място, отнемащи време. Софтуерът е разработен, за да премахва грешките при окабеляване.

AutoCorrect се грижи измервателната система да работи правилно, включително: автоматично управление на окабеляването и корекция на грешките. Функцията е налична и при отсъствие на товар. Предлага се само с DIRIS Digiware AC или DIRIS A-40 с iTR сензори.

Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: DTS – „Цифрови преносни системи“, Socomec

Сподели

Още от Град на бъдещето