Сподели

Световните новости във водния сектор и ОВК решенията по пантофи? Да, с най-новото дигитално издание на ISH през март

25 февруари 2021 г.

 

 

В обстановка, все още повлияна на коронавирусната инфекция, най-мащабното търговско изложение на Messe Frankfurt,  посветено на отраслите „Отопление“, „Вентилация“, „Климатизация“ и „Воден сектор“ – ISH digital 2021, ще създаде уникална за целия изложбен сектор среда, провеждайки се за първи път изцяло онлайн и оползотворявайки възможностите на съвременните технологии и дигитални пространство. Събитието ще събере на едно място изложители, посетители, журналисти и експерти от 22 до 26 март. „Висококачествено съдържание. Богата програма от събития. Иновации, водещите и бъдещите тенденции. Всичко това ще предложи на световната публика ISH digital 2021“, съобщиха за Инженер.bg от Интер Експо Център, който е официален представител на Messe Frankfurt у нас.

„Няма друго място, на което присъстващите да открият такива опит, експертиза, търсене и предлагане на продукти и услуги, както ISH“, коментираха организаторите на мащабния форум. Световното събитие се провежда на две години и е част от общо четирите глобални форума под бранда ISH в Германия (Франкфурт), Китай (Пекин и Шанхай) и Индия (Мумбай).

Акценти и професионални събития в ISH digital 2021

Като платформа, създаваща тенденциите и импулсите в ОВиК и водния сектор, ISH digital 2021 ще дискутира зелените и екологично-ориентирани предложения в енергийния сектор. „Разбира се, ще бъдат представени системи и решения, които имат решаващ принос за постигане на поставените климатични цели“, допълниха организаторите органиpаторите. През тази година те ще бъдат домакини и на „ISH Technology and Energy Forum“, фокусиращ се върху тенденциите на пазара в сектор „Отопление“.

Специален акцент ще бъде поставен върху вентилационното и климатичното оборудване, които са с първостопенно значение в условията на пандемия. Качествените продукти и инсталации намаляват риска от инфекции, филтрирайки корона-аерозолите. Хигиената на питейната вода и пространството на банята са водещи акценти във водната секция на ISH digital 2021. В тази връзка специално подготвеното събитие „Pop up my Bathroom“ ще се фокусира върху трите дългосрочни тенденции в дизайна на банята: „.Smart Bathroom“, „.Green Bathroom“ и „.Living.Bathroom“. Лайтмотивът на събитието е „Inside | Outside“ – обвързан с иновативните технологии и нарастващото им влияние в рамките на съвременната баня.

ISH digital 2021 е дигитален хъб за бизнес-контакти

В първото изцяло online-издание на ISH Frankfurt, от 22 до 26 март участието на изложителите ще включва двата модула „ISH Contactor“ и „ISH digital platform“. „ISH Contactor“ ще бъде международен хъб и своеобразна търсачка, в която ще може да се открие информация за всяка представена фирма от секторите на отоплението, климатизацията и водните решения.

„ISH digital platform“ концентрира всички дейности на изложителите и ги свързва интелигентно с предложенията на Messe Frankfurt. „ISH digital дава шанс на всички компании и всички заинтересовани да се срещнат независимо от националните граници и по този начин да установят нови контакти. Няма да намерите такава чудесна възможност никъде другаде“, коментира президентът и главен изпълнителен дируктор на Messe Frankfurt, г-н Валфганг Марзин.

Денонощен достъп до всички функции

За оптимален резултат от участието, организаторите от Messe Frankfurt са разработили за изложителите три специални пакета за участие – „Basic“, „Advanced“ и „Premium“. Притежаващи различни функции, всички включват продуктова презентация, информация и лица за контакт. Организаторите дават възможност за добавяне на функции за час и индивидуални видеоразговори.

 

ISH digital 2021 ще осигури на посетители и изложители денонощен достъп до всички функции на панаира. Събитията ще се излъчват наживо в онлайн платформата, която ще даде възможност за осъществяване на лични онлайн срещи между изложители и посетители. Независимо от часовата зона всеки ще може да се запознае с лекциите, прессъбитията, презентациите, специалните предавания и цялото съдържание на форума.

Брандът ISH е платформа за представяне и създаване на иновации, тенденции, изграждане на визии и стратегии. Затова и водещото събитие ISH digital 2021, ще събере по един нов и високотехнологичен начин от 22 до 26 март проектанти и инженери, търговци на едро и дребно, архитекти, дизайнери, строителни предприемачи, инвеститори и представители на общини от цял свят.

От предимствата на присъствието ще можем да се възползваме и в България. Подробна информация как може това да се случи, бихте могли да получите от официалния представител на Messe Frankfurt за България, Интер Експо Център.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център, Messe Frankfurt

Сподели

Още от Град на бъдещето