Сподели

Wilo: Наградата за „Иновативни процеси“ е отговор на стремежа ни да бъдем дигитален пионер в помпената индустрия

25 юли 2019 г.

Световният технологичен лидер в областта на помпеното оборудване Wilo получи поредно признание за усилената си работа върху иновативните решения, съответстващи на съвременното високотехнологично ежедневие. Немската компания се нареди сред най-добрите в престижната класация Топ 100 иновации в Германия, вземайки награда в категорията „Иновативни процеси/организация“, съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от Вило България. Wilo грабна и отличие от German Brand Award за годишния си доклад за 2017 г.

От 1872 г. Wilo доставя иновативни помпи и интелигентни високотехнологични системни решения. „В течение на годините ние се превърнахме от производител на компоненти в доставчик на цялостни решения, като се възползваме от възможностите, предлагани от цифровата трансформация. Виждаме себе си като дигитален пионер в помпената индустрия и така оставаме верни на нашата иновативна сила“, заявиха от компанията.

Освен производство на изделия, дейността на Wilo включва консултации, проектиране, въвеждане в експлоатация и поддръжка на интелигентно помпено оборудване. Едно от достиженията на компанията са „умните“ помпени решения, оборудвани със соларен модул, което ги прави независими от конвенционалните източници на енергия.

„Творческите подходи не се ограничават само до продуктовото портфолио на Wilo. Подобренията в процеса на работа са също толкова търсени, колкото и в устойчивостта на развитието и в социалната отговорност“, подчертаха още от българското дружество по повод наградата за иновация.

През 2019 г. на Wilo бе връчено и още едно отличие – при това за четвърта поредна година. German Brand Award отличи годишния доклад на компанията за 2017 г. в категория „Корпоративно издание“. Документът е фокусиран върху важната за бъдещето тема: интелигентните градски райони, като представя системните решения на разработчика на помпено оборудване, подплатени с реално изпълнени проекти.

„Годишният доклад е централен елемент от презентацията на Wilo пред клиентите и партньорите ни, с която се позиционираме не само като отговорна част от обществото. Тя може да се разглежда като наша корпоративна визитка. Всяка година темата е обвързана с глобалните социални предизвикателства и представя нашата компетентност в областта“, разясниха в заключение от Вило България.

Повече информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Вило България, Wilo

Сподели

Още от Град на бъдещето