Сподели

Алвекта: Осигуряваме алтернативен поглед към дигитализацията в индустриалните предприятия

01 ноември 2019 г.

 

 

Срещате ли трудности с организацията на работните процеси във вашето предприятие? Искате ли да повишите производителността, като обедините управлението на дейностите ви? Търсите ли решение, което да повиши ефективността на производството? Всичко това е възможно с информационната технология Vector от Alvecta. „Нашата иновативна платформата изцяло обезпечава интегрираното информационно покритие на управлението на дейностите в едно индустриално предприятие“, коментираха специалистите от Алвекта за ДигиталнаИндустрия.bg. 

Българското дружество Алвекта предлага интернет-базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси и предоставя алтернативен поглед към дигитализацията и развитието на организационния потенциал в индустриалното предприятие.

„Информационната платформа Vector се отличава с редица предимства и функционалност, които могат да са в помощ на мениджърите на производствените компании, а предприятията, в които технологията вече е внедрена, са убедени в това, благодарение на постигнатите в кратък срок положителни резултати“, поясниха от Алвекта.

 

Конкретните ползи, които чрез Vector ще успеете да реализирате и във вашето индустриално предприятие, наистина си заслужават. А те са:

 - Управление на перспективите в три взаимносвързани хоризонта – стратегически, потенциален и реален;

 - Прагматичен модел на управление с динамично изграждане на планове, отчети и преодоляване на недопустими отклонения;

 - Моделиране на взаимоотношения с партньори по хоризонтите в продуктовата и финансовата част;

 - Управление на инженерната разработка, на оборотния поток и на средата;

 - Инженерни организационно-стойностни анализи;

 - Разпределение на процесни и информационни отговорности между сътрудниците на предприятието, посредством индивидуални задания и интеграция между тях;

 - Документално покритие на процесите по зададени профили и източници до нивото на операциите;

 - Проследимост на потребности по хоризонти, наличности и движения на управляемите обекти;

 - Проследимост на труда по оператори, сътрудници и екипи в реализацията на операциите, настройката и изпълнението;

 - Проследимост на капацитета по хоризонти, наличности и използване на капацитета на работните места.

 

„Внедряването на Vector се осъществява изключително лесно в партньорство с консултантската компания altClavis по взаимноутвърдена пътна карта в кратки срокове и с бързо получаване на управленски ефекти“, добавиха в заключение от фирма Алвекта.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материалАлвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Склад на бъдещето