Сподели

SaaS платформата Vector на Алвекта дава покритие на индустриалните процеси и управление на финансовите потоци

24 март 2022 г.

 

 

 

Дигиталната организационна технология за пресъздаване на индустриалните процеси в единна платформа Vector е разработена в пълно съответствие с концепцията на четвъртата индустриална революция Индустрия 4.0. Тя представлява иновативен SaaS подход, разработен от компанията Алвекта, който информационно покрива управлението на дейностите в индустриалното предприятие. „Внедряваме Vector в партньорство с консултационната компания altClavis по взаимно утвърдена пътна карта, като гарантираме кратки срокове за внедряване с бързо получаване на управленски ефекти. С Vector получавате документалното покритие на процесите във Вашето предприятие и редица възможности за успешно бизнес развитие“, коментираха експертите от Алвекта за читателите на Дигитална индустрия.bg.

Платформата Vector проследява целия поток от процеси в производствената компания, включително запитвания, договаряния, производство и доставки, предоставяйки прозрачност на цялата документация. Това включва наблюдение на наличности и движения по производствени маршрути, финансови потоци, анализи, доклади и др.

„Управлявайте продажбите като моделирате перспективите в отношенията с клиентите и реализацията им във вид на план, отчет и отклонения, отнасящи се до продуктовата и финансовата част. Можете да реализирате и документално покритие на процесите по зададени профили и източници до ниво операция“, разясниха специалистите.

Възможно е управлението на финансовите потоци да се извършва цялостно чрез платформата Vector. Тя осигурява актуална информация за наличните парични ресурси в реално време. „Софтуерът е удобен и достъпен, а информацията е добре структурирана, което благоприятства анализирането на паричните потоци и планирането на бъдещите вземания и задължения“, посочиха от българската компания.

Главна цел на платформата е постоянното търсене на начини за оптимизация на планирането и влагането на ресурси с отчитане на временното им поведение.

„Бъдете адаптивни и реагирайте бързо на измененията във външната среда чрез гъвкаво изменение на параметрите, факторите, перспективите и плановете“, допълниха още специалистите от Алвекта.

Можете да научите още за всички тези предимства и да се възползвате от подходите на Алвекта на официалния сайт на компанията.

Повече информация за Алвекта ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Алвекта, pixabay.com

Сподели

Още от Склад на бъдещето