Сподели

Безкомпромисните професионалисти от STAMH създават персонализирани складове на бъдещето от световно ниво

20 април 2023 г.

 

 

Дейността на доказаната инженерингова компания STAMH обхваща консултации, проектиране, инженеринг и внедряване на сложни автоматизирани и механизирани складови системи, включително софтуер за склад и логистика. STAMH Group е представена в световен мащаб, а мярка за високата добавена стойност, която предоставя, са отличните бизнес резултати на клиентите ѝ. Международното влияние на компанията е подплатено и от традиционното ѝ участие в глобални B2B изложения в сферата на складовата автоматизация. Предстои поредната им изява на световната „сцена“ по време на Международния търговски панаир за интралогистични решения LogiMAT 2023. Продължете с четенето, за да научите интригуващи подробности, свързани с историята на STAMH и тазгодишното участие на екипа ѝ в едно от мащабните световни изложения за интралогистика в света.

STAMH е утвърден международен бранд, доказал качеството и иновативността на изпълняваните инженерингови услуги. „Решение за всеки склад“ не е просто слоган на компанията, а мотивацията, която кара целия екип на STAMH да продължава да се усъвършенства всеки ден.

 

За времето на дългогодишния си международен опит, компанията STAMH е реализирала над 14 000 успешни проекта в повече от 22 държави. Сред тях са: Австрия, България, Италия, Северна Македония, Албания, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Гърция, Хърватия, Румъния и Молдова. Системи на STAMH Group са внедрени в различни държави от Европа, Азия и Африка.

„Това, което ни отличава са персонализираните решения. Те се разработват съобразно специфични нужди за съхранение и изискванията на конкретния клиент. Специалното отношение ни позволява да опознаваме дейността и професионалната етика на всеки бизнес, с който работим. По този начин доказваме компетенциите си и печелим доверието на фирмите, с които впоследствие установяваме успешни и устойчиви партньорски отношения“, коментираха от STAMH.

„Брандът ни е безкомпромисен по отношение на професионализма. Ние сме способни да разпознаем човешкия потенциал, виждаме добре таланта и му даваме поле за изява в унисон с корпоративните ни принципи. Всичко това формира цялостна структура със стабилни основи, която ни превръща в разпознаваема и предпочитана марка“, продължиха коментара си от международната компания.

Портфолиото от системи на STAMH се развива в следните направления:

- Стелажи и складови системи за палета, кутии, кашони и пикинг касети;

- Автоматизирани складови системи, вертикални лифт машини и мултифункционални конвейери;

- AGV и AMR системи;

- Индустриални роботи и палетизатори;

- Складово оборудване за автоматизирано фолиране, кашониране и опаковане;

- Монтаж, инспекция и сервиз на складови системи;

- Софтуер за управление на склад и логистика – WMS;

- Професионална почистваща техника.

„Фирмената ни етика е насочена към постигане на промяна към по-добро. По тази причина се ангажираме със социална отговорност. С мисъл за бъдещето, участваме в множество социални и дарителски програми“, добавиха специалистите. 

 

LogiMAT 2023 се завръща с „гръм и трясък“, разбира се и със STAMH

LogiMAT е мащабно международно изложение с ключово значение за развитието на интралогистичния сектор в Европа и света. Провежда се в Щутгарт, Германия. През настоящата 2023 г., форумът дава заявка за впечатляващи постижения от страна на компаниите-изложители. Екипът на STAMH Group ще бъде част от B2B атмосферата и магнетичния заряд на това важно събитие.

Професионалистите от STAMH Group ще Ви очакват в Messe Stuttgart от 25 до 27 април! Можете да ги откриете в зала 1, щанд B60.

 

По време на изложението, STAMH Group ще покаже вече функциониращи складови системи, както и най-новите си разработки в сферата на стелажното оборудване, складовата автоматизация и автоматизираните складови системи. Акцент ще бъде автоматичната 2D Shuttle складова система за палета. Ще можете да научите лично от експертите всичко, което Ви интересува за системата, както и за различните начини, по които можете да оптимизирате пространството и процесите във Вашия склад или дистрибуционен център.

Новите 2D shuttle совалки – решение за складова автоматизация с множество ползи

„Тази складова система за автоматизация Ви осигурява максимално оползотворяване на пространството, скоростно и прецизно изпълнение на задачите и максимална плътност на съхранение. Новите 2D shuttle совалки транспортират палетизирани стоки напълно автоматично посредством вградения софтуер за управление на трафика в склада (STC), който подбира най-краткия маршрут и най-подходящия палетоносач за всяка отделна задача“, поясниха от STAMH Group.

Стелажната конструкция е изработена от надеждна и издръжлива поцинкована стомана. Тя е базирана на складовите системи за палета, които STAMH Group проектира, доставя и внедрява. Конструкцията отговаря на всички европейски стандарти, изисквания и EN/FEM разпоредби и се адаптира към спецификите на палетизираните стоки и складовите пространства.

Основни характеристики на автоматизираните 2D shuttle системи за палета

- Мащабируемост – възможност за поетапна интеграция на допълнителни совалки за увеличаване на производителността;

- Гъвкавост при интеграцията – адаптивност по отношение на помещението и транспортираните палета;

- До 100% по-добро оползотворяване на обема – максимална гъстота на складиране;

- Самозареждащи се индустриални батерии – палетоносачът знае кога да се зареди във вече интегрираните зарядни станции в системата;

- Автоматизираните складови операции могат да се извършват в режим 24/7;

- Лекота и здравина – новите 2D shuttle совалки осигуряват енергийна ефективност на системата и допълнителна скорост.

Повече информация за същността и функционалността на автоматизираните 2D shuttle складови системи ще откриете тук.

Повече информация за Стам Лтд ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: STAMH (Стам), LogiMAT, canva.com

Сподели

Още от Склад на бъдещето