Сподели

SpaceCAD: С технологии от следващо поколение, Solid Edge 2021 решава предизвикателства с помощта на AI

20 юли 2020 г.

 

 

Българската компания SpaceCAD, която доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за проектиране и изработка на продукти в различни индустриални сектори, обяви за Инженер.bg, че на 15 юни 2020 г. Siemens Digital Industries Software анонсира Solid Edge 2021. Новата версия на технологичния софтуер е под надслов „Всички функции, които поискахте. Цялата стойност, от която се нуждаете!”. SpaceCAD e официален партньор и представител на продуктите и услугите на Siemens Digital Industries за България. Вижте какво още разказаха специалистите от компанията за новата версия на софтуера.

„Най-новата версия на Solid Edge предоставя технологии от следващо поколение, които решават най-трудните предизвикателства при развитието на нови продукти днес. Част от тях са дизайн с бързина на креативната мисъл, нова среда за моделиране на свободни форми наречена Subdivision Modeling, светкавично бързо реверсивно инженерство, нов адаптивен интерфейс за нови потребители, задвижван от изкуствен интелект, интелигентна търсачка за 3D модели – 3d Find.it и всичко това, за да разработвате Вашите идеи по-бързо и по-лесно от всякога”, разказаха от SpaceCAD.

„Solid Edge 2021 осигурява скоростта, от която се нуждаете, за да извлечете максимума от целия си инженерен процес – увеличавате Вашата производителност, като същевременно намалявате разходите си”, допълниха от доказаната българска фирма.

С акцент върху подобренията на използваемост, потребителите ще усетят повишаване на производителността със Solid Edge 3D CAD и Solid Edge CAM Pro, както и ускоряване на CNC програмирането с база данни за постпроцесори.

„Някои от новите възможности на софтуера позволяват на потребителите да разгърнат своето въображение чрез новата среда на моделиране на свободни форми – Subdivision modeling, да подготвят оформлението на индустриални контролни панели в Solid Edge Wiring Design, да търсят в милионна база от стандартни компоненти по различни атрибути – директно в моделната средата на Solid Edge – 3d Find.it, да се възползват от ново бързо рязане и адаптивно фрезоване”, споделиха в заключение от SpaceCAD.

„Още за новостите в Solid Edge ще научите и видите съвсем скоро от нашия екип“, коментираха в заключение от SpaceCAD. 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Сподели

Още от Склад на бъдещето