Сподели

DTS – „Цифрови преносни системи: Системите за енергиен мониторинг на бъдещето са тук с онлайн конфигуратора на Socomec

29 юни 2021 г.

 

 

„През 2014 г. Socomec извърши революция в света на измервателните устройства, като пусна на пазара решението за мониторинг на електрически инсталации DIRIS Digiware - първата измервателна система, която предлага ненадмината гъвкавост и лекота на инсталацията, съчетана с лесно свързване и конфигуриране“, коментираха за ДигиталнаИндустрия.bg от утвърдената българска фирма DTS – „Цифрови преносни системи“, ексклузивен дистрибутор и сервизен център на Socomec за България.

„За да улесни своите клиенти в създаването на проекти за енергиен мониторинг, Socomec разработи онлайн конфигуратора Socomec Meter Selector. Този дигитален асистент ще Ви помогне с няколко клика да създадете оптималната DIRIS Digiware конфигурация за Вашите проекти за енергийна ефективност“, допълниха експертите на българската компания.

Днес Socomec продължава да проектира, разработва, тества и произвежда иновативни решения за повишаване на енергийната ефективност на електрически инсталации. Благодарение на използваните иновативни технологии, Socomec поставя качеството в основата на решенията, чиято цел е да пестят време на потребителите и да им гарантират висока ефективност.

С помощта на Socomec Meter Selector Вие ще можете да:

  • Да попълните цялата интересуваща ви информация за енергийното потребление на Вашия обект;
  • Да изтеглите електрическата схема и списъка с материалите;
  • Да намерите всички архивирани проекти в личния си профил.

„Процесът по създаване на проекти за енергиен мониторинг никога не е бил толкова бърз и лесен. Всеки може да създаде своя проект напълно безплатно. За целта е необходимо да се въведат началните параметри, а системата ще Ви покаже необходимите модули за изграждане на проекта съгласно Вашите спецификации и потребности“, поясниха още от DTS – „Цифрови преносни системи“.

Socomec Meter Selector е цифров асистент, чрез който с няколко кликвания можете да създадете най-добрата DIRIS DIGIWARE конфигурация за Вашите проекти за енергийна ефективност безплатно в няколко лесни стъпки. След като заложите своите параметри, ще бъдат показани необходимите модули за изграждане на система съгласно индивидуалните спецификации и потребности.

Стартирайте своя нов проект още днес. Вижте повече ТУК!

 

Повече информация за DTS – Цифрови Преносни Системи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: DTS – „Цифрови преносни системи“, Socomec

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето