Сподели

Ем Джи Про: Най-висок клас на безопасност с решенията за газ детекция на Honeywell и чиста уеб технология от atvise® scada

30 август 2022 г.

 

 

Без значение от сферата на дейност, която упражняваме, безопасността на работното място е от първостепенна важност. А всеки един пропуск при обезопасяването на средата може да застраши живота на десетки служители. При газ детекцията всяка една секунда е от ключово значение, което прави изборът на надеждно решение истинско предизвикателство за специалистите.

С повече от 50-годишен опит в областта на индустрията, продуктите на Honeywell спомагат за откриването на газове още от десетилетия. Доказаните решения на компанията разкриват изцяло нови възможности при откриване на газ по отношение на прецизност, иновации и лекота при експлоатация. „Базирани на най-новата чиста уеб технология от atvise® scada, системните решения за мониторинг на течове на газ на Honeywell, покриват изискванията и необходимостта от най-висока степен на безопасност за редица индустриални сектори и приложения“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от водещото българско инженерингово дружество Ем Джи Про, официален дистрибутор на atvise® у нас.

Основни характеристики и предимства

  • Архитектура „клиент-сървър“, базирана на уеб сървърна технология от atvise®;
  • atvise® SCADA, разработена на основата на чиста уеб технология, която не налага необходимостта от използване надобавки (add-ons) или плъгини (plug-ins),като ActiveX, Java или Silverlight;
  • Най-новите технологии или стандарти, като SVG (Мащабируема векторна графика);
  • Онлайн инженеринг и възможност за ползване от много потребители;
  • Интегрирана функция за регистриране на аларми и събития;
  • Аларми, събития, трендове и архиви, достъпни директно през потребителския интерфейс (до 365 дни);
  • Възможност за онлайн промяна на езика – немски/английски;
  • Налична функция за управление на потребители, както и достъп и интерфейс към други системи.

„С atvise® SCADA потребителите получават надеждно и гъвкаво решение с интуитивен, лесен за работа потребителски интерфейс и архитектура. В зависимост от нуждите на клиента, системата може да бъде адаптирана към всяко приложение и изцяло съобразена с всички индивидуални изисквания“, коментираха от Ем Джи Про.

Винаги ясни изображения благодарение на висок клас векторна графика

С помощта на мащабируемата векторна графика (SVG), която atvise® използва, решението безпроблемно визуализира всякакви устройства, отделни компоненти и дори цели системи. „Този уеб стандарт, установен от Консорциума на Световната мрежа W3C (World Wide Web Consortium), работи с всяка разделителна способност. Можете да увеличите или намалите дисплея така, както желаете, но изображенията никога няма да изглеждат „пикселизирани“ и запазват изключително високо качество“, обясниха специалистите от Ем Джи Про.

Техническа спецификация на решението

  • Системни изисквания към сървъра

Устройство: Настолен компютър или сървър в текущата стандартна спецификация. Спецификацията може да се различава и зависи също от размера на системата.

Операционна система: Windows 7 (32-bit или 64-bit), Windows Server 2008; възможни са и други операционни системи.

  • Системни изисквания към клиента

Приложение: Настолен компютър, лаптоп, смартфон, iPad, в зависимост от размера на системата. Изискванията за процесор и за памет също се определят в зависимост от размера на системата.

Уеб браузър: Всеки наличен браузър като Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox и др.

Операционна система: Всяка поддържана операционна система.

Повече информация за Ем Джи Про ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: MG Pro, atvise®, Honeywell

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето