Сподели

Industry 4.0 – решения за повишаване на производителността от WAGO

20 март 2019 г.

Искате да произвеждате повече? И по-ефективно? За щастие съвременните технологии и пътят на Индустрия 4.0, по който върви индустриализацията днес, са на ваша страна. Ето защо ТП ВАГО Контакттехник, офис на компанията WAGO у нас, организира специализиран семинар на тема: „Industry 4.0 – решения за повишаване на производителността“. Събитието ще се проведе в София и в Пловдив, съответно на 4 и 5 април 2019 г., съобщиха за ДигиталнаИндустрия.bg от българското дружество.

WAGO е сред лидерите в производството на продукти за електротехника, електроника, сградна и индустриална автоматизация, който присъства на българския пазар чрез ТП ВАГО Контакттехник. А специално за всичко свои клиенти и партньори, компанията ще проведе специализирани срещи, съвместно със Сивико ООД и Lean Institute Bulgaria.

Основните акценти на семинарите ще са:

 - Концепцията Lean manufacturing;

 - Системите за индустриален контрол и управление Ignition SCADA и MES (Manufacturing execution systems);

 - Платформите за енергиен мониторинг и енергиен мениджмънт;

 - IoT и индустриалните комуникационни мрежи.

„В програмата на семинарите са включени и любопитни демонстрации, дискусия, а в основата на всички засегнати теми ще бъде поставено мястото на Индустрия 4.0 в съвременните решения за висока производителност“, поясниха от българското дружество.

Екипът на ВАГО ще ви очаква в София на 4 април 2019 г. от 13.00 до 18.00 ч. в Suite Hotel Sofia, Студентски град, ул. „Йордан Йосифов“ 1А.

Специалистите от Пловдив пък могат да се включат на 5 април 2019 г. от 13.00 до 18.00 ч. в Landmark Hotel в гр. Пловдив , ул. „Св. Валентин“ 1, Гребен канал Запад.


Ако темите на семинара представляват интерес за вас, не забравяйте да заявите своето присъствие най-късно до 25 март 2019 г. на имейл: Desislava.Manova-Georgieva@wago.com.

Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ТП ВАГО Контакттехник,  WAGO

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето