Сподели

Мехатроникс: Delta демонстрира интегрирани решения за умни производства и зелени градове

04 май 2018 г.

Delta, глобален разработчик на решения за управление на енергия, анонсира по време на тазгодишното издание на Hannover Messe в края на април цялостна екосистема от интелигентни и енергийно-ефективни решения за умно производство и безопасни зелени градове.

На специализирана пресконференция в рамките на събитието компанията представи новата си високопроизводителна многофункционална интелигентна производствена линия – 4-метрова платформа, базирана на IIoT. Тя включва три роботизирани работни станции, софтуерни системи и интелигентна конвейерна система. По този начин Delta нагледно запозна участниците на форума със своето умно производство“, информираха за ДигиталнаИндустрия.bg от фирма Мехатроникс, официален дистрибутор на Delta Electronics за България. „Участниците в пресконференцията имаха възможност да тестват това решение от последно поколение чрез въвеждане и мониторинг на изпълнението на производствени поръчки през компютри и мобилни устройства на щанда на фирмата“, уточниха те.

В допълнение, Delta демонстрира още богат набор от решения за устойчиви градове, включително IoT-базираната платформа за управление на сгради, която интегрира иновативни технологии за сградна автоматизация, IP оборудване за наблюдение и интелигентно LED осветление. Благодарение на тях могат да бъдат постигнати значителни икономии на енергия и по-ниски въглеродни емисии както в търговски, така и в промишлени съоръжения.


На щанда на компанията посетителите и гостите успяха да видят и енергийни инфраструктурни решения, разработени в подкрепа на две ключови мегатенденции: електрическите автомобили и съхранението на енергия. „150-киловатовата зарядна станция на Delta Ultra Fast EV в момента е единствената на пазара, която е способна да зарежда 4 превозни средства едновременно. Системите за съхранение на енергия от серия ES30 предлагат близо 2 часа захранване с мощност 30 kW. Те са подходящи както за големи търговски обекти, така и за промишлени приложения, като дейта центрове, болници, магазини и др.“, обясниха от Мехатроникс.

  

Повече информация за Мехатроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Мехатроникс, Delta Electronics

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето