Сподели

Уебкаст на Ритал ще акцентира върху ползите от компактните и малки табла AX и KX в ерата на дигитализацията

25 август 2020 г.

Контролните табла AE на европейския технологичен лидер Rittal имат славна над петдесетгодишна история, през която са продадени над 35 милиона от тях по целия свят. Затова за компанията разработването на новото поколение компактни и малки табла AX и KX, което се предлага и на българския пазар, е голямо събитие. „Дигитализацията промени всичко, включително и изискванията на клиентите. Затова в отговор на съвременните нужди на потребителите бе създаден напълно преосмислен и обновен стандартен продукт от серията компактни и малки табла, а именно сериите AX и KX“, коментираха пред ДигиталнаИндустрия.bg от офиса у нас на немския производител.

„Бихме искали да поканим всички, които се интересуват от възможностите на новите табла, да се регистрират за нашия уебкаст, който ще се излъчи на девети септември т.г. от 10.00 до 11.00 часа“, допълниха от Ритал ЕООД.

Вследствие от нарасналия брой на сензорите и задвижващите механизми в машини и инсталации, компонентите, които трябва да бъдат поставени в системите за управление и разпределителните устройства, нарастват. Дигиталните технологии все повече се използват и в шкафовете и таблата, където автоматизацията, гъвкавостта и високата експлоатационна надеждност стават все по-важни.

Онлайн презентацията на новите компактни и малки табла AX и KX на Rittal ще бъде водена от инж. Александър Касчиев, търговски директор на Ритал ЕООД. Той ще обърне внимание върху предимствата на новите изделия и какви са ползите от тяхното използване в ерата на дигитализацията, сред които:

 - Таблата са с 30 нови функции, включително вътрешна инсталация със системни аксесоари, без необходимост от допълнителна механична обработка;

 - Намалено време за монтаж с 30% – новият начин на опаковане позволява директна механична обработка на всички плоски компоненти на таблото, без необходимост от разглобяване;

 - Увеличено с 30% пространство за разполагане на кабели – по-големи подови панели за улеснен вход на кабелите, дори при по-голям брой кабели.

„Очакваме специалистите с професионални интереси по темата онлайн на 09.09.2020 г. от 10.00 до 11.00 часа, за да им предоставим обширна и полезна информация за новите табла AX и KX. Включването в онлайн презентацията е безплатно, необходимо е единствено да се регистрирате ТУК“, заявиха в заключение от Ритал ЕООД.

 

Повече информация за Ритал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

Източник на снимковия материал: Ритал, Rittal, freepik.com

Сподели

Още от Фабрика на бъдещето